KıbrısManşetSporToplum

Deprem Şehitleri Turnuvası başlıyor

Futbolun paydaşları tarafından depremde kaybettiğimiz şehitler anısına düzenlenecek olan Karmalar Turnuvası bugün start alıyor.

Futbolun paydaşları tarafından depremde kaybettiğimiz şehitler anısına düzenlenecek olan Karmalar Turnuvası bugün start alıyor.

MELEKLER İÇİN OYNUYORLAR:
Ülkemiz futbolunun paydaşları olan Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Futbol Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu iş birliğinde organize edilen “Deprem Şehitleri Turnuvası” bugün başlıyor.

 8 BÖLGE KARMASI OLUŞTURULDU:
6 Şubat’ta Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımızı anma amacıyla düzenlenen organizasyonda İskele Melekler Karması, Mağusa Melekler Karması, Mesarya Melekler Karması, Başkent Melekler Karması, Lefkoşa Melekler Karması, Güzelyurt/Lefke Melekler Karması, Girne Melekler Karması ve Alsancak Melekler Karması’ndan oluşan 8 bölge karması “Deprem Şehitleri Turnuvası” adı altında mücadele edecek.

 4.17’DE ANMA YAPILACAK:
Maçlarda seyircilerden 20 TL ücret alınacak ve karşılaşmaların 4.dakika 17. saniyesinde anma aktiviteleri yapılacak. Futbolun paydaşları ve Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Caner Oshan’ın destek verip katkı koyduğu “Deprem Şehitleri Turnuvası’nda” çeyrek final maçları bugün ve yarın oynanıyor. Yarı final karşılaşmaları 1 Haziran Perşembe günü, final karşılaşması ise 6 Haziran Salı akşamı oynanarak turnuva tamamlanacak.

 

DEPREM ŞEHİTLERİ TURNUVASINDA PROGRAMI:

BUGÜN
Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Başkent Karması-Alsancak Karması (17:30)

Mağusa Karması-Güzelyurt/Lefke Karması (19:30)

 YARIN
Güzelyurt Üner Berkalp Stadı

Lefkoşa Karması-İskele Karması (17:30)

Girne Karması-Mesarya Karması (19:30)

 1 HAZİRAN PERŞEMBE:
Yarı Finaller (Gazimağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı)

 6 HAZİRAN SALI:
Final (Lefkoşa Atatürk Stadı)

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu