KıbrısManşet

Depremzedeler yararına etkinlik düzenleniyor

‘Cyprus Hiking Club Yoga&Nutrition’ kulübü tarafından, depremzedeler yararına Hiking Yoga etkinliği gerçekleştirilecek

‘Cyprus Hiking Club Yoga&Nutrition’ kulübü tarafından, depremzedeler yararına Hiking Yoga etkinliği gerçekleştirilecek. “Çiçeklerin açtığı yerde umutlar canlanır” sloganıyla Pazar günü sabah saat 7’de Bellapais Parkuru’nda gerçekleştirilecek etkililiğin gelirinin depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.

Etkinlik organizatörü Diyetisyen Ela Müderrisoğlu tarafından yapılan açıklamada, “Siz de depremzedelere bir umut olmak istiyorsanız bu pazar düzenleyeceğimiz doğa yürüyüşüne, hep beraber birlik, bütünlük ve doğanın iyileştirici enerjisi ile nefes almak, biraz kendi içinize dönmek, bedeninize ve başkasına dokunmak için bizlere katılın” ifadeleri kullandı. Spor eğitmeni Talat Özgül öncülüğünde yapılacak doğa yürüyüşünün ardından, yoga eğitmeni Nefin Altan tarafından yoga akışı ile etkinliğin devam edeceği belirtilirken, Ela Müderrisoğlu tarafından katılımcılara özel, mevsime uygun yiyeceklerle hazırlanan kahvaltı ile etkinliğin sona ereceği belirtildi.

“Yoga akışımız her seviyeye uygun ve mata gerek duymadan ayakta yapılan asanaları, nefes ve prana çalışmalarını içermektedir” diyen Müderrisoğlu, “Bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve sevgi duygusuyla yan yana gelip, enerjimizi kolektifin şifalanmasına adamayı niyet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Katılım ücretinin kişi başı 370 TL olduğu, elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlanacağı etkinliğe katılmak isteyenlerin 24 Şubat Cuma saat 14.00’e kadar rezervasyon için İnstagram üzerinden, diet_tactics, talat777 veya nefinaltann hesapları üzerinden başvuru yapmaları rica edildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu