GenelKıbrısManşet

Depremzedeler yararına izmarit şenliği düzenlendi

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nin, Lapta Alsancak Karşıyaka Balıkçılar Birliği iş birliğinde organize edilen İzmarit Şenliği depremzedeler yararına gerçekleştirildi

Etkinlik öncesi bilet satışlarından ve etkinlik alanında oluşturulan bağış kutularında toplanan tüm gelir deprem felaketinden etkilenen depremzedelere bağışlandı

KATILIM YÜZ GÜLDÜRDÜ…

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nin, Lapta Alsancak Karşıyaka Balıkçılar Birliği iş birliğinde düzenlediği İzmarit Şenliği bu sen depremzedeler yararına yapıldı. Lapta Balıkçı Barınağı’nda, “Depremin Yaralarını Gelin Birlikte Saralım” sloganıyla, gerçekleşen etkinlikte, herhangi bir müzik eğlence programına yer verilmedi. Katılımcılara izmarit, çiğ köfte ve içecek ikramında bulunulan etkinliğe, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar etkinliğe katılarak depremzedelere katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

GELİRLER DEPREMZEDELERE AKTARILDI…

Lapta Alsancak Karşıyaka Balıkçılar Birliği Başkanı Ertunç Birinci, etkinliği bu yıl deprem felaketinden etkilenenlere katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti. Olumsuz hava koşullarına rağmen denize açılan bölge balıkçılarının yakaladıkları 1 ton izmaritin vatandaşlara ikram edildiğini söyleyen Birinci, etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan belediyeye ve bölge esnafına teşekkür etti. Birinci, etkinlik öncesi bilet satışlarından elde edilen 100 bin Türk Lirası ve etkinlik alanında bağış kutularında toplanan tüm bağışların Başbakanlığın açtığı hesaplara aktarılacağını sözlerine ekledi.

“HER ZAMAN KATKIYA HAZIRIZ”…

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser, bundan önceki yıllarda, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına organize edilen etkinliğin, bu yıl, deprem felaketinden etkilenen depremzedeler yararına gerçekleştirildiğini belirtti. Zor zamanlarda toplumsal dayanışma ve iş birliğinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Ataser, etkinliği düzenleyen birliğe ve katkı koyan tüm sponsorlara teşekkürlerini sundu. Ataser, Belediye olarak her zaman bu gibi anlamlı sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya hazır olduklarını da kaydetti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu