DünyaEkonomiGenelSağlık

DER Touristik aşılılara özel turlar düzenleyecek

Almanya'nın ikinci büyük tur operatörü DER Touristik, aşılı ve/veya bağılık kazanmış seyahatçilere özel turlar düzenlemeye başlayacak.

Almanya’nın ikinci büyük tur operatörü DER Touristik, aşılı ve/veya bağılık kazanmış seyahatçilere özel turlar düzenlemeye başlayacak.

Almanya’nın önde gelen tur operatörlerinden DER Touristik, gelecekte sadece aşılı olanların veya koronayı atlatanların katılabileceği turlar düzenleyecek. Detour’un “Avrupa Küçük Gruplar” kataloğundaki 307 turun neredeyse yarısının bu tip turlardan oluştuğu belirtildi.

Öteki taraftan şirketin “Dünya Seyahati” kataloğundaki programın yüzde 40’ının da yine aşılıların veya bağışıklık kazananların katılabileceği turlar oluşturuyor. Şirketin bu kapsamda 173 tarih belirlediği açıklandı. Söz konusu turlarda rehberler ve şoförler de aşılı olacak.

Planın amacının seyahat etmek isteyen ancak salgından çekinen misafirlere daha fazla güven vermek olduğu açıklandı. Şirketin Ürün Müdürü Sven Schikarsky, “Konukları dışlamak istemediğimiz için onlara farklı seçenekler sunuyoruz. Hali hazırda bazı ülkelere giriş için zaten aşı sertifikası gerekiyor.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu