Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaEkonomiGenel

DER Touristik DSR ile otelcilikte işbirliğine gidiyor

REWE Group'un bir yan kuruluşu olan DER Touristik Group ve otel işletmecisi Deutsche Seereederei'nin bir yan kuruluşu DSR Hotel Holding , otel ve tatil köylerinin pazarlanması için DR Hospitality GmbH & Co KG adıyla bir ortak girişim kurdu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Yüzde 50/50 paylı ortak girişim, aralarında A-Rosa Resorts & Hideaways, Aja, Henri Hotels, Hotel Neptun ve Hotel Louis C. Jacob markalarının da olduğu 16 kuruluştan oluşan bir otel portföyünü oluşturuyor.

Yapılan açıklamada oluşumun Avrupa’da sürdürülebilir turizm pazarında lider olmayı amaçladığı belirtiliyor.
Ortak girişim DER Touristik Group CEO’su ve Rewe Group yönetim kurulu üyesi Sören Hartmann ve Deutsche Seereederei’nin ortağı Horst Rahe tarafından yönetilecek.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu