FutbolKıbrısManşetSpor

Derbicik!

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçta 0-0 berabere kaldı

TATSIZ TUTSUZ GOLSÜZ DERBİ:
Türkiye Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçta 0-0 berabere kaldı. Maç boyunca iki takım da korkak bir futbol sergilerken TV başında maçı izleyen milyonlarca insan bir keZ bile olsun gol heyecanı yaşayamadı. İki takım da maç boyunca gol yememek için çabaladı, durdu ve keyifsiz bir futbol ortamı yaşandı.

44’ER PUANLA ZİRVE YARIŞI
Türkiye Süper Lig’de liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray 18. haftada derbi maçta karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki karşılaşma golsüz sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 44’e çıkarıp averajla liderliğini sürdürdü. 44 puana yükselen Galatasaray ise Fenerbahçe’nin ardından ikinci sıradaki yerini korudu.

İSMAİL KARTAL: BOEY VE TORREİRA ATILMASI LAZIMDI
Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray beraberliğinin ardından; “Rakip takımın hocası penaltı verilmedi diyor. Biz baktık, penaltı yoktu. Ama rakip takımdan Boey atılması lazım, Torreira’nın atılması lazım, neden atılmadı?” sözlerini sarfetti.

OKAN BURUK: KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi sonrası ”Maçın geneline baktığımızda iki takımda net pozisyon üretmedi. Herkes sonuca odaklandı. Kazanabileceğimiz bir maçtı.” dedi.

FENERBAHÇE İLK YARIYI AVERAJLA LİDER TAMAMLADI
Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray’la sahasında golsüz berabere kalan Fenerbahçe, puanını 44’e çıkarırken, ilk yarıyı averajla lider tamamladı. Ligde boy gösterdiği 17 karşılaşmada 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İsmail Kartal’ın öğrencileri, rakip filelere 44 gol gönderirken kalesinde ise 14 gol gördü. Sarı-lacivertli takım bu periyotta 30 averaja ulaşırken, kendisiyle aynı puana sahip Galatasaray’ı gol farkıyla geride bıraktı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu