GenelManşetTürkiye

Devlet Bahçeli seçim için ilk kez tarih verdi

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Muhalefete seçim tarihi için uzlaşı çağrısında bulunan ve Meclis'i işaret eden Bahçeli, “Mayıs ayında bu işi bitirelim” diyerek ilk kez tarih verdi. Yerli İHA ve SİHA'ları üreten Baykar'ı 'dokunacağız' diyerek hedef alan Ali Babacan'a da sert tepki gösteren Bahçeli, "Kimler gocunuyorsa onlar iradelerini devretmiştir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahar gerçekleşmesi beklenen seçime tam olarak hazır olduklarının altını çizen Bahçeli, muhalefete ‘Türkiye’yi birlikte seçime taşıyalım’ diyerek çağrıda bulundu. Seçim için ilk kez tarih veren Bahçeli, “Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim” dedi. Yerli İHA ve SİHA’ ları üreten Baykar’ı “dokunacağız” diyerek hedef alan Ali Babacan’ da sert tepki gösteren Bahçeli, “Kimler gocunuyorsa onlar iradelerini devretmiştir” ifadelerini kullandı. Konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışladığı için komuta akademisine tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sert sözlerle eleştiren Bahçeli, “Türk askerine parmak sallama cürreti gösteren Kılıçdaroğlu çürümüş bir şahsiyettir” diye konuştu.

“MAYIS AYINDA BU İŞİ BİTİRELİM”

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

“Sandık er meydanıdır. Meclis’te karar çıkarsa bu erken seçim değildir, seçim tarihinin güncellenmesidir. Baharda gerçekleşmesi beklenen seçime tam olarak hazırız. Uzlaşarak Türkiye’yi birlikte seçime taşıyalım.Mevsim şartlarına uygun tarih mutabakatla belirlenmelidir. Millet iradesinin kaçmanın kimseye faydası yoktur. Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim”

MİLLET İTTİFAKI’NA SERT SÖZLER

Artık CHP’nin başını çektiği zillet ittifakı son kozlarını oynamaktadır. Her bir parti koltuk ve makam derdindedir. Türkiye’nin hedeflerini kırmak için son kozlarını oynamaktadır. Zillet İttifakı Türkiye’ye adeta silah doğrultmuştur.

BABACAN’A ‘BAYKAR’ TEPKİSİ

Yeni nesil Fırtına obüslerinden rahatsız olan bir siyasetçi bu milletin evladı olamaz.  Bugün savunma sanayii sektöründe faaliyet gösteren firma sayısı 2 bini geçmiştir. Kimler gocunuyorsa onlar iradelerini devretmiştir.

KILIÇDAROĞLU’NA ‘KOMUT KADEMESİ’ TEPKİSİ

Kılıçdaroğlu istese de istemese de, çatlasa da patlasa da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte devlet hayatında birlik ve dayanışma ruhu hakimdir. Vesayet demek, bugünkü CHP yönetimi demektir. Kenan Evren kafası, Kılıçdaroğlu’nun kafasıdır. Türk askerine parmak sallama cürreti gösteren Kılıçdaroğlu çürümüş bir şahsiyettir. Bir tarafta terörist Demirtaş’ı sahiplenirken diğer tarafta Türk askerini rencide etmektedir.

Cumhurbaşkanı adayını bir türlü bulamayan, masada birbirlerine atar gider yapan zillet ittifakı Türkiye’nin önündeki düşman bariyeridir. Zillet ittifakı siyasi ve ahlaki kirlilikte, siyasi kışkırtıcılıkta alternatifsiz olduğunu açıkça kanıtlamıştır. Kılıçdaroğlu askere düşmanlık yaparken HDP’ye zeytin dalı verip dostluk mesajları verecek kadar küçülmüş ve ufalanmıştır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu