KıbrısManşetPolisiye – Adli

Devlet Emlak Dairesi’ne ait motosikleti çaldı!

Lefkoşa’da meydana gelen motor hırsızlığı ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Khaled Sameer Khaled OMAR tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı

Lefkoşa’da meydana gelen motor hırsızlığı ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Khaled Sameer Khaled OMAR tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet  veren Doğukan Can olayla ilgili bulguları aktardı. Can, 22 Mart 2023 tarihinde saat 21.30 raddelerinde Lefkoşa’da, TC Büyükelçiliği arkasında boş arazi içerisinde park halinde bulunan Devlet Emlak Dairesi’ne ait  LV 399 plakalı Honda marka silver renk motosikleti çalındığı yönde bilgi alınması üzerine yapılan kamera görüntüsü incelemesinde huzurda bulunan zanlı Khaled Sameer Khaled OMAR’ın tespit edildiğini mahkemeye aktardı. Polis tutuklanan zanlının tasarrufunda bulunan motor emare olarak alındığını ve soruşturmanın başlatıldığını konu ile ilgili olarak ifadeler alınacağını ve zanlının ifadesinin teyit tekzip edilmesi gerektiğinden ilk etapta zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Tutku Candaş zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu