KıbrısManşet

Devlet Tiyatroları’na İlahiyat’tan atama

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’na Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Mutlu Ateş atandı.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’na Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Mutlu Ateş atandı. 

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı çatısı altında hizmet veren Devlet Tiyatroları’na 17 Eylül tarihinden itibaren Mutlu Ateş’in atandığı bildirildi. 

May be an image of text that says 'Sayfa 832 Sayı 378 RESMİ GAZETE ΑΤΑΜΑ KARARNAMESİ 16 Eylül, 2022 Üst Kademe Yöneticiler Yasası'nın 2.maddesi'nin (2).fıkrası kapsamına giren Başbakan Yardımcılığı, Çevre Bakanlığı, Kıbris Türk Devlet Tiyatroları Müdür Mevkiine Sn. Mutlu Ateş'in 1.9...2.02..tarhinden itibaren ileride herhangi bir sebep gösterilmeden görevinden alınması koşulu ile atanmasına ve atanma tarihinden itibaren atandığı mevkiin maaşını almasına karar verilir. Fikri ATAOGLY Dt.Ünal ÜSTEL Başbakan Yardımıcısı, Turizm,Kültür,Gençlik ve Çevre Bakanı Başbakan Ersin TATAR Cumhurbaşkanı'

Hakkında şiddet iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı

Mutlu Ateş, 2016 yılına Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde görev yapan kadın bir İngilizce öğretmenine yönelik fiziki şiddette bulunduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili o dönemde Yenidüzen Gazetesi’ne konuşan Ateş, kadın öğretmene elini uzattığını ancak ona vurmadığını ifade ederek, konunun polise de ‘hafif darp’ olarak yansıdığını ifade etmişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu