KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Dikkatsizlik bir can daha aldı

Polis Basın Subaylığı, Lapta'da Turan Sokak üzerinde batı istikametine doğru seyreden Alsancak'ta sakin Nguyen HONG NHI'nin yönetimindeki motosiklet ile kavşakta durmadan devam etmesi sebebiyle o esnada cadde üzerinde süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyreden Menteş Soyluhan'ın yönetimindeki aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştıklarını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Lapta’da Turan Sokak üzerinde batı istikametine doğru seyreden Alsancak’ta sakin Nguyen HONG NHI’nin yönetimindeki motosiklet ile kavşakta durmadan devam etmesi sebebiyle o esnada cadde üzerinde süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyreden Menteş Soyluhan’ın yönetimindeki aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştıklarını açıkladı. Kaza sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Nguyen HONG NHI kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. GE 792 plakalı araç sürücüsü Menteş Soyluhan tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’nın kazaile ilgili açıklaması:

“07.06.2023 tarihinde, saat 19:50 sıralarında, Lapta’da Turan Sokak üzerinde batı istikametine doğru seyreden Alsancak’ta sakin Nguyen HONG NHI (K-45), yönetimindeki SD 398 plakalı motosiklet ile kavşakta durmadan anayol konumunda bulunan Şht. Muhammer Karaağaç Caddesine dikkatsizce giriş yapması sonucu, o esnada cadde üzerinde güney istikametine doğru süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyreden Menteş SOYLUHAN (E-20) yönetimindeki GE 792 plakalı çift kabin aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır. Kaza sonucu ağır yaralanan SD 398 plakalı motosiklet sürücüsü Nguyen HONG NHI kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. GE 792 plakalı araç sürücüsü Menteş Soyluhan tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu