KıbrısManşetToplum

Dikkatsizlik yine kaza getirdi

Polis Basın Subaylığı, Ahmet Eroğlu aracı ile Bafra’da İnönü Caddesi üzerinde seyrettiği sırada dikkatsizliği sebebiyle yolun sağına geçmesi sonucu karşı istikametten gelmekte olan Fatih Yiğit yönetimindeki araç ile çarpıştığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Ahmet Eroğlu aracı ile Bafra’da İnönü Caddesi üzerinde seyrettiği sırada dikkatsizliği sebebiyle yolun sağına geçmesi sonucu karşı istikametten gelmekte olan Fatih Yiğit yönetimindeki araç ile çarpıştığını açıkladı. Kaza sonucu hafif yaralanan Fatih Yiğit, Meyra Yekta ve Zeyna Yekta kontrol amaçlı Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili açıklaması:

“Bugün saat 17.00 sıralarında, Bafra’da İnönü Caddesi üzerinde, Ahmet Eroğlu (E-45), yönetimindeki TNU 992 plakalı araç ile kuzey batı istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Fatih YİĞİT (E-35) yönetimindeki DE 898 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan DE 898 plakalı araç sürücüsü Fatih YİĞİT ile TNU 992 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Meyra Yekta (K-6) ve Zeyna Yekta (K-5) kontrol amaçlı Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu