KıbrısManşet

Dikmen girişinde meydana gelen kazada Emete Yorgancıoğlu ağır yaralandı

Dikmen - Lefkoşa Anayolu üzerinde, saat 17.30 sıralarında, 38 yaşındaki Emete Yorgancıoğlu, yönetimindeki EF 105 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritten gelen araç ile çarpıştı

Dikmen – Lefkoşa Anayolu üzerinde, saat 17.30 sıralarında, 38 yaşındaki Emete Yorgancıoğlu, yönetimindeki EF 105 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada gidiş istikametine göre sola meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybederken, aracı yol içerisinde kontrolsüz şekilde savruldu.

O esnada terst istikametten gelmekte olan 35 yaşındaki Hayrullah Tabaş yönetimindeki SZ 394 plakalı van araç ile çarpışan ve savrulan Emete Yorgancıoğlu yönetimindeki EF 105 plakalı araç yol kenarındaki tarla içerisinde durabildi. Kaza sonucu ağır yaralanan EF 105 plakalı araç sürücüsü Emete Yorgancıoğlu ambulans ile kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu