Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSağlık

Dinçyürek: Ortak hedef insan sağlığı ve hastaların en iyi şekilde tedavi olması, sorunları el birliği ile çözeceğiz

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Metin Atan başkanlığındaki Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) heyetini kabul etti.

Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, Bakan Dinçyürek’e üstlendiği bakanlık görevinin hayırlı olmasını dileyerek, göreve geldiği ilk günden itibaren Dinçyürek’in sendikalarla istişare ettiğini bu nedenle ayrıca teşekkür ettiğini vurguladı.

Sendikanın duruşunun diyalog ve istişareden geçtiğini belirten Atan, sendika olarak sağlıkla ilgili atılacak adımlarda her türlü katkıyı koymaya, işbirliği içerisinde sorunlara çözüm bulmaya hazır olduklarını belirtti.

Bakan Dinçyürek, ortak hedefin insan sağlığı ve hastaların en iyi şekilde tedavi olması, aynı zamanda hasta olmadan önce sağlığın korunması olduğunu, bu yönde koruyucu hekimliğe büyük önem verdiklerini belirtti.

Sağlık Bakanlığı’nın liderlik görevi olduğunu belirten Bakan Dinçyürek, ilgili paydaşların iş birliği ve katkılarıyla hedeflerin hayata geçeceğini söyledi.

Sağlık çalışanlarının tek amacının hastaların sağlığı olduğunu belirten Bakan Dinçyürek, sorunların elbirliği ile çözülebileceğini, bu konuda bakanlığın üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Dinçyürek, nakil tüzüğü konusunda sendikalarla istişare içerisinde çok sayıda sağlık çalışanının mağduriyetinin giderildiğini, önümüzdeki günlerde terfi ve istihdamlar, hemşire nakilleri konusunda da diyalog yolu ile ilerlemeye devam edeceklerini vurguladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu