KıbrısManşet

Dinlemez: Üyelerimle birlikte istifa ediyorum

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Parti Meclis Üyesi Küçük Kaymaklı Teşkilat Başkanı İbrahim Dinlemez YDP’den istifa ettiğini duyurdu.

 

Üç yıldır parti mensubu olan Dinlemez, istifa gerekçesi olan 10 Nisan tarihinde yapılan YDP Kurultayı sonrasında çıkan sorunları gösterdi.

YDP içindeki kırılmalara dikkat çeken Dinlemez partiden 600’e yakın kişinin de istifa edeceğini iddia etti.

Dinlemez, yaptığı açıklamada ise “ Yaklaşık üç yıldır mensubu olduğum ve bu süre içeresinde Kaymaklı Teşkilat Başkanlığı, Parti Meclisi üyeliği yaptığım YDP’nin bir neferi olarak her zaman Hakk’ın ve halkımın çıkar ve menfaatlerini en üst düzeyde tutarak gerek maddi gerek manevi olarak yönetim kurulu üyelerimle birlikte çalıştım.   Lakin 10 Nisan 2021 tarihinde yapılan genel kurultay sonrasında ortaya çıkan sorunlar , akabinde partimizin Genel Başkanı Erhan Arıklı  tarafından ” yaklaşık 500 , 600 kişinin istifa edip gideceğini , bayramdan sonra onlar gitmezse biz göndereceğiz ” şeklinde ki beyanatları şahsımı , yönetim kurulu üyeleri mi ve bize büyük umutlarla gelip üye olan çok kıymetli üyelerimizi derinden üzmüştür. Bu sebeple ,üyelerimizle birlikte istifa etmeye karar verdiğimizi siz saygı değer kamu oyuna bildirir ,saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu