Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Dipkarpaz Çevre Koruma ve Sosyal Aktivite Derneği’nden hükümete eleştiri

Dipkarpaz Çevre Koruma ve Sosyal Aktivite Derneği Başkanı Fırat Borak eski Rum evlerinde kalan kişilerin kira sözleşmelerinin yenilenmediğini savundu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Borak konuyla ilgili yazılı açıklamasında eski Rum evinde kalan bazı kişilerin de mahkeme kararı ile evlerinin boşaltıldığını ileri sürdü.

Taşınmaz Mal komisyonu kararı olmadan, 2002’de alınan Bakanlar Kurulu kararını yürürlükten kaldırarak, 2008 tarihinde alınan Bakanlar kurulu kararı ile evler boşaltılıyor” diyen Borak hükümeti eleştirdi.

“İnsanlar tedirgin ve kaos havası yaratılıyor. Yıllardır devletten kira sözleşmesi yaparak bu evlerde oturan insanların evsiz kalmayla yüz yüze gelmesi, kabul edilemezdir” diyen Borak ivedi şekilde bu karardan dönülmesini istedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu