KıbrısManşet

Borak: Dipkarpaz halkı Allah’a emanet!

Dipkarpaz Çevre, Doğa Koruma ve Sosyal Aktivite Derneği Başkanı Fırat Borak, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, Dipkarpaz halkının Allah’a emanet yaşadığını savunarak, “kimse bana sosyal, eşit ve adaleti olan bir devlet yönetimi var demesin” sözleriyle isyan etti


Dipkarpaz Çevre, Doğa Koruma ve Sosyal Aktivite Derneği Başkanı Fırat Borak, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, Dipkarpaz halkının Allah’a emanet yaşadığını savunarak, “kimse bana sosyal, eşit ve adaleti olan bir devlet yönetimi var demesin” sözleriyle isyan etti.

“Bir Köy Düşünün; 3.000 nüfus, yaz aylarında en az 2 katına çıkıyor ve Eko- Agro Turizm’in başkenti” diyen Borak, mesai sonrasında köyde ne doktor ne de ambulans şoförü olduğunu ifade etti.

“Tamamen Allah’a emanet” durumdayız diyen Fırat Borak, “Bugün, tatil için köye gelen ailenin 3 yaşında çocuğu boğulma tehlikesi geçirdi ve yaşam mücadelesi veriyor. Neden? Çünkü ambulans, Erenköy Sağlık Ocağı’ndan geldi” diyerek üzücü bir olay yaşandığını dile getirdi.

“Allah aşkına! Kimse bana sosyal, eşit ve adaleti olan bir devlet yönetimi var demesin. Daha neyi bekliyoruz arkadaşlar! İllaki sizden veya bizden biri mi ölmesi gerekir?” diyen Borak, “Kendi menfaati için tüm halkı ölüme terk eden kim varsa, hakkımız haram olsun. Bu zamanda, bu devirde tamamen şansa yaşıyoruz” sözleriyle isyanını dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu