GenelMagazinManşetTürkiye

‘Diva’ ağzını bozdu! Bülent Ersoy’dan ünlü modacıya olay yaratacak sözler!

‘Diva’ lakabıyla efsaneleşen Türk sanat müziğinin efsane ismi Bülent Ersoy, kendisine eleştirilerde bulunan ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’na sert sözlerle yanıt verdi.

Türk sanat müziğinin ‘Diva’ lakaplı efsane ismi Bülent Ersoy ile ünlü modacı Pınar Kerimoğlu, sosyal medyada birbirlerine girdi. Pına Kerimoğlu, Bülent Ersoy’a kostümü üzerinden eleştirilerde bulundu. Diva ise ünlü modacıya sert bir dille yanıt verdi.

Türk sanat efsane ismi Bülent Ersoy önceki gün verdiği konserde modacı Burcu Sedef’in hazırladığı platin rengi kostüm ve özel hazırlanmış başlığıyla sahneye çıkarak hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçının eski modacısı Pınar Kerimoğlu ise sosyal medya hesabı aracılığıyla Ersoy’un sahnede tercih ettiği kostüme eleştirilerde bulundu.

“İNSANLARI MAŞA GİBİ KULLANMAYIN”

Kerimoğlu, paylaşımında “İstediğiniz kadar tasarımlarımın aynılarını yaptırın. Aklınız bende belli ki. Ama o sayfayı çoktan kapattım ben. İnsanları maşa gibi kullanmayın.” ifadelerine yer verdi.

“KUŞ BEYİNLİ SENSİN”

“Diva” Bülent Ersoy ise Kerimoğlu’nun paylaşımına sert bir dille yanıt verdi. 80’li yıllarda İzmir Fuarı’nda verdiği konserin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Bülent Ersoy, “BEN TAKLİT ETMEM EDİLİRİM!!! Sene 1980 İzmir Fuar’ı konserimde kullandığım baş aksesuarımı çalıp birde üstüne üstlük sahip çıkmaya çalışan kuş beyinli sensin hazır giyim butikcisi …” dedi.

“ÇAPULCULARA YILLAR EVVEL NE GÜZEL CEVAP VERMİŞSİN.”

Bülent Ersoy, sonrasında Nur Yerlitaş’ın kendisi hakkında söylediği sözlerin yer aldığı videoyu şu sözlerle paylaştı: “Moda Duayeni Nur Yerlitaş’ım ahhh ahhh çapulculara yıllar evvel ne güzel cevap vermişsin. Canım arkadaşım ruhun şâd olsun”

Snob Magazin’de yer alan habere göre; Bülent Ersoy’un danışmanı Arzu Acay, ikilinin daha önce birlikte çalıştıklarını açıklayarak “Bülent Ersoy, Pınar Kerimoğlu ile yollarını ayırmış, Diva, somut verilerle iddiaları çürüttü” dedi.

“HİÇ KİMSE DEVEKUŞU GİBİ KAFASINI KUMA GÖMEMEZ”

Yaşanan olayın ardından Bülent Ersoy’un yakın çevresine “Hiç kimse devekuşu gibi kafasını kuma gömemez… Gerçekler ortada… Herkese yardımcı oldum, bundan böyle herkes kendi kaderini yaşasın, değerleri varsa keşfedilsin, kimseyi şöhret edemem, kimseyi sırtımda taşıyamam.” dediği öne sürüldü.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu