GenelKıbrısManşetSürmanşetYaşam

Doğa ve huzurun buluştuğu yerde yepyeni bir hikaye: Casa Oliva

Özyalçın Construction’ın prestijli ve hayallerinizi süsleyecek projesi Casa Oliva, etrafı zeytin ağaçlarıyla çevrili, eşsiz dağ manzarası ve doğallığıyla, Girne’nin batısında huzurlu müstakil yerleşim bölgesi olan Zeytinlik’te ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor

GIYNIK EMLAK (PROPERTY) ÖZEL

Özyalçın Construction’ın prestijli ve hayallerinizi süsleyecek projesi Casa Oliva, etrafı zeytin ağaçlarıyla çevrili, eşsiz dağ manzarası ve doğallığıyla, Girne’nin batısında huzurlu müstakil yerleşim bölgesi olan Zeytinlik’te ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Yalın dış cephe görünümü ve modern estetik tarzı ile toplamda 14 villadan oluşan proje, 2022 yılında teslime hazır olacak.

DOĞAYLA ŞEHRİN DİNAMİKLİĞİNİ BULUŞTURAN GÜVENLİ BİR YAŞAM ALANI

Sektördeki 28 yıllık deneyimiyle, en güvenilir inşaat firmalarından biri olmayı başaran Özyalçın Construction, hayata geçirdiği projelerle her zaman fark yaratmaya devam ediyor. Şehir merkezine yakın ve aynı zamanda doğayla iç içe bir konuma sahip Casa Oliva, çağdaş bir yaşamı sizlere sunmak için tasarlanmış projelerden biridir.

Çocuklarınızın güvenle oynayabileceği oyun alanları ve ortak yeşil alana ilaveten, her villaya ait kapalı garaj ve içerisinde zeytin ağaçları bulunan özel bir bahçeye sahip Casa Oliva projesinde, Türk koçanlı arazide konumlandırılmış 3+1 dubleks yatak odalı villalar, 185 m2 kapalı ve 35 m2 balkon alanına sahip havuzlu ve havuzsuz seçenekleri ve farklı arsa büyüklükleri ile satışa sunuluyor.

UYGUN ÖDEME İMKANLARI İLE SİZ DE BU AYRICALIKLI YAŞAMDA YERİNİZİ ALIN

Doğanın huzurunu ve şehrin dinamikliğini buluşturan Casa Oliva, 144 aya varan kişiye özel farklı ödeme imkanları ile satışa hazır. Siz de bu ayrıcalıklı yaşamda yerinizi almakta geç kalmayın.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu