KıbrısManşet

Doğuş Derya sordu: Faiz Bey, siz kime karşı dik durdunuz?

Ulusal Birlik Partisi (UBP) – Demokrat Parti (DP) koalisyon hükümetinin programı Meclis Genel Kurulu’nda tartışılmak üzere saat 11.00’de toplandı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili Doğuş Derya, meclis kürsüsünde konuşma yapmak için söz hakkı alırken Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Faiz Sucuoğlu’nu tebrik etmediği yönündeki iddiaları Sucuoğlu’na yöneltti.

Hükümet programını kağıt parçası olarak değerlendiren Derya, hükümet programını konuşmaya değer olarak görmedi. “Hükümet programı ile Başbakan’ın harakiri yaptığı ifade edildi. Öyle mi yaptı yoksa Faiz bey daha önce başkan olmaması için müdahale eden Türkiye’ye mesaj vermeye mi çalışıyor?” ifadelerine yer veren Derya Sucuoğlu’ndan Che Guevara çıkarmaya çalışanlar olduğunu belirtti.

Derya, meclis kürsüsünde Sucuoğlu’na soru yönelterek, “Siz kime dik duruyordunuz merak ettim? Kimdi sizin başkan olmanızı istemeyen? Fuat Oktay Bey’in de sizi tebrik etmediği söyleniyor. Bu programla bir mesaj vermeye mi çalışıyorsunuz?” dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu