GenelManşetTürkiye

Dolaştığı karavanı kahve dükkanına çeviren Akyüz, tutkusunun peşinden giderek para kazanıyor 

Türkiye'yi karış karış dolaştığı karavanını kahve dükkanına çeviren Fatih Baran Akyüz hem tutkusunun peşinden gidiyor hem de para kazanıyor. 

Türkiye’yi karış karış dolaştığı karavanını kahve dükkanına çeviren Fatih Baran Akyüz hem tutkusunun peşinden gidiyor hem de para kazanıyor. 

Karavan tutkunu Fatih Baran Akyüz, karavanıyla Türkiye turu yaparken aklına gelen fikir sayesinde en büyük tutkusunu işine dönüştürdü. 

Türkiye’yi karış karış gezdiği karavanı kahve dükkanı yapan Akyüz, hem tatil yapıp hem de para kazanıyor. 

ÖNCE SIRT ÇANTASI SONRA KARAVAN 

Birçok işte çalışan ve çalıştığı işten ayrılıp Türkiye’yi gezmeye karar veren Fatih Baran Akyüz, ilk başlarda sırtına çanta takıp yollara düştü. 

Daha sonra aldığı karavanla gezisine devam eden Akyüz, 3 yıl önce eski bir otobüs alıp bunu hem karavan hem de iş yeri olarak 500 bin lira harcayarak yeniden tasarlattırdı. 

Türkiye’nin tüm illerini gezen Akyüz, gittiği her yerde karavanıyla tatil yaparken aynı zamanda kahve dükkanı olarak tasarlattığı karavanda yaptığı çeşit çeşit kahveleri müşterilerine sunuyor. 

Gittiği her yerde gezginin karavanını görmek ve kahve içmek için çok sayıda vatandaş ziyaret ediyor ve hatıra fotoğrafı çektiriyor. 

“HAYALİMİZDEKİ HAYATI YAŞIYORSUN” 

Karavanının hem yaşam alanı hem de iş yeri olduğunu söyleyen Fatih Baran Akyüz, şöyle konuştu:

“Ben karavanımla il il gezip hem tatil yapıyor hem de kahve satıyorum. 23 yıldır yollardayım, ilk başlarda sırt çantamla geziyordum. Sonra bu karavana dönüştü, bu aracı 3 yıl önce 500 bin liraya tasarım yaptırdım. Zaten geziyordum dedim ki işim evim bir yerde olsun deyip karavanımı kahve dükkanına çevirdim. Gittiğim her yerde hem tatil yapıyorum hem de kahve satıyorum. Görenler çok beğeniyor. Hayalimizdeki hayatı yaşıyorsun deyip bol bol fotoğraf çektiriyorlar” 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu