GenelKıbrısManşet

Dolphin Denizcilik: Deniz taşımacılığında yeni bir dönem

Dolphin Şirketler Grubu olarak, taşımacılık ve lojistik sektöründe 33 yılın vermiş olduğu tecrübe ile her zaman yenilikçi bir yaklaşım benimsemekteyiz.

Dolphin Şirketler Grubu olarak, taşımacılık ve lojistik sektöründe 33 yılın vermiş olduğu tecrübe ile her zaman yenilikçi bir yaklaşım benimsemekteyiz.

Kuruluşumuzun tarihinde itibaren, Kuzey Kıbrıs’a yönelik ve uluslararası boyutta sunduğumuz hizmetlerle kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde başarıyla ilerlemeye devam ediyoruz.

Dünya çapındaki geniş acente ağımız sayesinde, Kuzey Kıbrıs ve dünyanın diğer tüm ülkelerine en hızlı, düzenli, güvenli, ekonomik ve modern yöntemlerle araç, kişisel ve ticari yük taşımacılığı gerçekleştirmekteyiz. Araçlar, konteynerlere en güvenli şekilde, rampalar üzerinde ve şirketimizin sahip olduğu özel racking sistemlerimizle yüklerinizi en emniyetli şekilde taşımaktayız.

Dolphin Şirketler Grubu olarak, Avrupa’nın önde gelen konteyner, tren ve gemi operatörlerinden biri olan P&O Ferrymasters ile güçlü bir işbirliği yapmaktayız. Bu ortaklık sayesinde kara, tren ve deniz taşımacılığını birleştirerek, Avrupa’da son yıllarda büyük talep gören “Express Multimodal” taşımacılık hizmetini sunmaktayız. 15 gün gibi kısa bir transit süresiyle bu hizmeti 5 yılı aşkın bir süredir başarıyla sürdürmekteyiz.
Dolphin Grubu olarak, deniz taşımacılığı sektöründeki başarılarımıza bir

yenisini daha eklemekten gurur duyuyoruz. Armatörlüğüne sahip olduğumuz M/V Alara gemisi ile Türkiye ve KKTC arasında yeni bir başarıya imza attık. Refit sürecinde olan güvenilir RO/RO ALARA gemimiz, 21 Haziran 2024 tarihinden itibaren 0001 No’lu MAĞUSA – MERSİN ve 22 Haziran 2024 tarihinden itibaren MERSİN – MAĞUSA arasında düzenli seferlere başlayacaktır. KKTC bulunan Girne Merkez olmak üzere Mağusa ve Mersin ofislerimiz hizmet vermektedir. Geniş yük kapasitesi ile her türlü palet yükün taşınabildiği tasarımımızla ( Tır, kamyon, kamyonet, araç tır, salon, jeep, minibus, otobüs, pickup, motosiklet, romörk, karavan, inşaat makinaları ve her türlü ağır araç ) ticari ve kişisel yüklerinizi güvenle taşıyoruz. RO/RO ALARA gemimizle sunduğumuz düzenli seferler, lojistik süreçlerinizi aksatmadan, zamanında teslimat garantisi sunar. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmaya devam edecektir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu