Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

Demokrasi kızları ülkemizi başarıyla temsil etti

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Ortaokullararası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği’nde KKTC şampiyonu olan Demokrasi Ortaokulu Kız Hentbol Takımı, ülkemizi Türkiye yarı finallerinde başarıyla temsil etti

 

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Ortaokullararası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği’nde KKTC şampiyonu olan Demokrasi Ortaokulu Kız Hentbol Takımı, ülkemizi Türkiye yarı finallerinde başarıyla temsil etti.

Öğretmenler Ender Öztunca ve Cemal Alpin nezaretindeki Demokrasi Ortaokulu Kız Hentbol Takımı, Uşak’ta katıldığı Türkiye Yıldızlar Hentbol Yarı Finalleri grubunda Kütahya, Kırklareli ve İzmir temsilcileirni mağlup ederek gruptan lider çıktı ve büyük bir başarıya imza attı.

Temsilcimiz dün ise Türkiye Finalleri’nin kapısını açmak için final mücadelesinde Muğla ekibine karşı müthiş bir mücadele verse de mağlup oldu be finallere katılma hakkını kılpayı kaçırdı.

GIYNIk Spor olarak, Demokrasi Ortaokulu Kız Hentbol Takımı ve öğretmenlerini ülkemizi başarıyla temsil ettikleri için tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Öztunca: Okulumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik

Öğretmen Ender Öztunca turnuva sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bir turnuvanın daha sonuna, okulumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek geldik. Muğla ile yaptığımız karşılaşmayı malesef kaybederek Türkiye finallerine gitmeyi son dönemeçte yitirdik. Bu üzücü fakat burada sergilediğimiz oyun ve hırs çoğu takım antrenörleri, idarecileri hatta maçları yöneten hakemler tarafından taktirle karşılandı. Bazı sporcularımıza teklifler bile geldi, bu da işin sevindirici tarafı. Uşak’tan güzel duygular, dostluklar, deneyimler ve anılarla ayrılıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederken seneye buralarda tekrardan boy göstermek ümidiyle.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu