Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Dora, ilk podyumuna Hollanda’da çıkıyor

DORA GÜNER BURGUL YARIŞMAYA HAZIR:
İngiltere Coventry Üniversitesi’nde Spor ve Egzersiz Bilimleri (Sport and Exercise Science) bölümünü yüksek onurla tamamladıktan sonra eğitim hayatına şu anda Hollanda’da Maastricht Üniversitesi’nde Sporcu Beslenmesi (Sports Nutrition) üzerine yüksek lisans yaparak devam eden genç sporcu Dora Güner Burgul, vücut geliştirme ve fitness kariyerinin ilk podyumuna çıkıyor.

İLK YARIŞMASINA MENS PHYSİQUE’TE ÇIKACAK:
22 yaşındaki Spor Bilimci Dora Güner Burgul, kariyerinin ilk yarışmasına bugün Hollanda’da çıkacak. Saat 11.00’de başlayacak olan NPC Worldwide-Krachtic Fit Cup podyumunda yer alacak olan genç sporcu ilk deneyimini Erkek Fizik (Mens Physique) kategorisinde yaşayacak.

9 AYLIK ZORLU HAZIRLIK SÜRECİ YAŞADI:
Yarışma öncesinde yaklaşık 9 aylık zorlu bir hazırlık süreci yaşayan Dora, ilk yarışı öncesinde yaptığı açıklamada; “Çok emek verdim, inşallah güzel bir tecrübe olacak” dedi. Hollanda’da eğitimiyle birlikte 12 saatlik gece vardiyalarında işleyerek para kazandığını aktaran genç sporcu, böylece yarışma masraflarını da kendi karşıladığını belirtti.

YARIŞMAYA WOUTER VAN NOORT HAZIRLADI:
Dora, kariyerinin ilk yarışmasına Hollanda’da birçok kez şampiyonluklar yaşamış sporcu ve antrenör Wouter Van Noort nezaretinde hazırlandı. Van Noort’un kendisine bu süreçte çok yardımcı olduğunu belirten Dora, “9 aylık hazırlık sürecinde 4 ay bulk, 2 ay kilo koruma ve 4 aylık katı diet dönemleri geçirdim. Hocamla hem online hem de yüz yüze çalıştık. Beslenme ve antrenman programlarımı yaptı. Kısacası beni bu yarışa baştan sona van Noort hocam hazırladı. Yardımları için ona teşekkür ederim. ifadelerini kullandı.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu