GenelKıbrısManşet

Dövdü ve sonra öldürmek ile tehdit etti

Lefkoşa’da kendisinden ayrılmak isteyene eşini darp edip, cep telefonunu kıran zanlı S. A. tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa’da kendisinden ayrılmak isteyene eşini darp edip, cep telefonunu kıran zanlı S. A. tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

DÖVDÜ, ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Murat Plevne olayla ilgili bulguları aktardı. Plevne zanlının 21.03.2021 tarihinde saat 15.30 raddelerinde ayrılma aşamasında olduğu eşi G.A ile ikametgahlarının yatak odası içerisinde bulundukları esnada eşinin kendisinden ayrılmak istediği gerekçesi ile ciddi şekilde darp ettikten sonra ölüm tehdidinde bulunduğunu ayrıca eşine ait Samsung S9 plus marka cep telefonunu duvara fırlatıp kırdığını belirtti.

DARP RAPORU ALINDI

Polis, şiddete uğrayan kadnın Lefkoşa devlet hastanesinde darp raporu aldığını zanlının ise aynı gün tutuklandığını belirtti. Polis soruşturmanın tamamlandığını da kaydetti.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Yargıç Temay Sağer zanlının davasında hazır olması maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, 15 günde bir en yakın polis karakoluna ispati vücutta bulunması, 7 bin TL nakit teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 75 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

(Kamalı Haber)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu