KıbrısManşetToplum

Döveç Group sponsorluğunda, Müzeler Haftası’nda çocuklara yönelik ‘Seramik Eğitimi’ düzenledi

Döveç Group, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası'nda çocukların toplumsal farkındalığını artırmak adına bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, Şömineli Ev’de ilkokul çocuklarına yönelik seramik eğitimi düzenlendi.

Döveç Group, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası’nda çocukların toplumsal farkındalığını artırmak adına bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, Şömineli Ev’de ilkokul çocuklarına yönelik seramik eğitimi düzenlendi.

Bu yılın Müzeler Haftası etkinliklerine sponsor olan Döveç Group, ilkokul çocuklarının arkeoloji, sanat tarihi, kültür, coğrafya, tarih ve bilim gibi alanlara ilgi duymalarını teşvik ederek, toplumsal gelişime destek olmayı hedefledi.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da katılım gösterdiği etkinlikte çocuklar, seramik eğitimleri sayesinde yaratıcılıklarını keşfetti ve bu alanda bilgilerini genişletme fırsatı buldu.

Döveç Group temsilcisi Burçin Döveç yaptığı konuşmada, “Bu tarz etkinlikler düzenlemeyi ve katkı sağlamayı alışkanlık haline getirmek toplumumuza büyük fayda sağlamaktadır” diyerek, sosyal sorumluluk projelerinin önemine dikkat çekti.

Döveç, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi’ne bu değerli etkinliği düzenlediği için teşekkürlerini iletti.

Eski Eserler ve Müzeler Dairesi de Döveç Group’a ve başta Burçin Döveç olmak üzere tüm katkı sağlayanlara teşekkürlerini sunarak, Müzelerin toplumsal gelişimdeki rolünün daha geniş kitlelere ulaşmasını ve projelerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu