EkonomiGenelKıbrısManşet

Döveç Group’tan dikkat çekici projeler

Döveç Construction tüm dünyanın ekonomik zorluklarla boğuştuğu bu dönemde yatırımlarını sürdürüyor.

Döveç Construction tüm dünyanın ekonomik zorluklarla boğuştuğu bu dönemde yatırımlarını sürdürüyor.

Eşsiz manzaralar ve ezberleri bozan mimarilerle ortaya çıkan iddialı konutlar yeni sahiplerini bekliyor.

Kuzey Kıbrıs’ta dikkat çekici projelere imza atan kuruluşlardan biri olan Döveç Group (Döveç Construction) sektörün lider isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Bünyesinde bulundurduğu profesyonel ekibiyle güvenli, konforlu, doğaya önem veren yeni yaşam alanları geliştiren Döveç’in halen satışta olan projeleri şöyle:

* La Isla Villas: Döveç Group tarafından “Geleceğe Temiz Bir Nefes” sloganı ile tasarlanan La Isla Villas ismi gibi ada yaşantısının keyfini, doğallığını ve huzurunu temsil eden bir konseptle ortaya çıktı. Doğa ile lüksün buluşma noktasında özlediğimiz mahalle olgusunu yaşatacak, çocukların güvenle vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak 211 konuttan oluşan proje her açıdan harika bir konuma sahip. İskele Ötüken’deki villalar 293 bin sterlinden başlıyor.

* Long Beach Panorama: İskele’nin sembol yaşam noktalarından biri olacak olan Long Beach Panorama projesi tüm hızıyla sürüyor. Eşsiz deniz manzarası, ezberleri bozan mimarisi ve sosyal alanları ile bu proje bölgede fark yaratacak. Long Beach sahilinin tam karşısında tamamı kesintisiz deniz ve sahil manzaralı 111 daireden oluşuyor. Panorama bölgede bundan sonra yapılacak gelişmelere yakalanması zor bir örneklem oluşturan Panorama’da fiyatlar 150 sterlinden başlıyor.

* Four Seasons Life II: Ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunan Four Seasons Life II mutluluk ve huzur veren vizyonel bakış açısıyla, Akdeniz’in el değmemiş güzelliğini mükemmel bir uyum eşliğinde yatırımcılara sunuyor. 66 bin 500 sterlinden başlayan fiyatlarla Four Seasons Life II, bölgenin doğal yapısını korurken İskele’nin sıra dışı güzelliğine de vurgu yapıyor.

* Sky Sakarya: Mağusa’nın en popüler alanlarından Sakarya caddesi, Citymall AVM ve birçok işletmeye yürüme mesafesinde konumlanan “Sky Sakarya” Golden Residence ve Terrace Park’ın komşu parselinde, üçlemenin son binası olarak hayata geçiyor. Mağusa’nın en bilindik mağaza, marka ve donatılarının tam ortasında, köşe üzeri mağazaları, ofis ve konutları ile cıvıl cıvıl bir yaşam noktası sunan projede başlangıç fiyatı 106 bin sterlin.

* Four Seasons Life: İskele Koyu’nda denize sıfır 102 bin m2 arazi üzerine 65 m2 peyzaj alanı üzerine kurulu Four Seasons Life evleri 380 bin sterlinlik başlangıç fiyatına sahip. Evler, bulunduğu doğal çoğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen ve İskele’yi en yalın haliyle hissetmenize imkân veren bir yaşam hayaliyle tasarlandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu