GenelKıbrısManşetSiyaset

DP Genel Başkanı Ataoğlu: Yapılacak daha çok işimiz var

Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, 12. Olağan Kurultay’da yaptığı konuşmasında katılan herkesi 1992 yılındaki ruhla kucakladığını söyledi. Demokrasi şölenine ortak olan misafir siyasi partilileri de selamlayan Ataoğlu, Demokrat Parti’nin 30 yıl önce bugün yanan bir ateş olduğunu söyledi.

Meşalenin 30 yıldır yandığını ifade eden Ataoğlu, emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Ataoğlu, “Yaklaşık 3 yıldan beridir, Demokrat Parti Genel Başkanlığı görevini gururla ama bir o kadar da büyük bir sorumlulukla yürütüyorum. Ülkenin var olan siyasi istikrarsızlığı ve buna bağlı olarak yapısal sorunlara ek olarak bir de insanlığın yüz yılda bir karşılaştığı, pandemi sorunu ile karşı karşıya kaldık.”

“PARTİMİZE MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİM”

Zaman zaman Demokrat partinin temel taşlarını yerinden oynatmaya çalışanlara, içten ve dıştan partimize müdahale etmeye çalışanlara da asla fırsat vermeyeceğini kaydeden Ataoğlu, “Bir an önce Kurultayımızı birlik ve beraberlikle tamamlayarak, devletimizin bekası, vatandaşımızın refahı için, istikrar için çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Hem zaman kaybetme hem de Anavatanımız ile uyum içinde olan global projelerimize zeval getirme lüksümüz yoktur.

Çünkü partimiz de ülkemiz de bizden hizmet bekliyor. Yapılacak daha çok işimiz, yürünecek daha çok yolumuz var.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu