Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

DP Milletvekili Akpınar, Teknecik Elektrik Santralindeki çevre kirliliğine isyan etti

Demokrat Parti Girne Milletvekili ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Teknecik Elektrik santralinden salınan zehirli gaz sonucu ortaya çıkan çevre kirliliğine isyan ederek, bu sorunun çözümünde herkesi birlik olmaya davet etti.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Demokrat Parti Girne Milletvekili ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Teknecik Elektrik santralinden salınan zehirli gaz sonucu ortaya çıkan çevre kirliliğine isyan ederek, bu sorunun çözümünde herkesi birlik olmaya davet etti.

Akpınar: “Toplumsal bir seferberlik başlatma zamanı gelmiştir”

Akpınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi;

Sanırım artık toplumsal bir seferberlik başlatma zamanı gelmiştir! Daha fazla geç kalmamalıyız.
Özel ve Kamu çalışanlarımız dahil tüm sektörler maaşlarımızın ve gelirlerimizin %1 ini eş zamanlı Teknecik Santral Filtresi için ayırmaya başlamalıyız. Daha fazla geç kalmadan bu yönde ileri adımları atmalı artık geleceğimize yön verecek inisiyatifi ortaya koymalıyız. Yapabileceğimize olan inancım tamdır. Kanser ve benzeri ağır seyreden hastalıklardan her gün ölüyoruz…!!

“Birilerinden bir şey beklemenin çok daha ötesinde acil atılması gereken kararlarda Birlik olmalıyız”

Böylesi güzel coğrafyamızda her gün zehirleniyoruz. Geçmişten gelen Hükümetlerimizin bugüne kadar yapabildikleri ve yapamadıkları ortada! Biz kendi inisiyatifimizle yapabiliriz. Allah aşkına birilerinden bir şey beklemenin çok daha ötesinde acil atılması gereken kararlarda Birlik olmalıyız.

“Bu konuyu köklü olarak çözelim”

Buradan Hükümetimize, Tüm Milletvekillerimize, Örgütlerimize, Kurumlarımıza, Başta Ticaret, Sanayi, Mimarlar Mühendisler Odalarımız olmak üzere tüm Sivil Toplum Örgütlerimize, Üniversitelerimize, Otellerimize, Küçüklü Büyüklü Tüm Sektörel Paydaşlara, Genel olarak Tüm Halkımıza çağrı yapıyorum. Gelin Birlikte oluşturacağımız kaynak akışı ile ilgili sorumlu olan Bakanlığımızla bu konuyu köklü olarak çözelim. İlk önce emniyetimizi alalım sonra Enerji sorunumuzu çözelim.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu