KıbrısManşetSiyaset

DP MYK toplantısı devam ederken, Bertan Zaroğlu’ndan manidar paylaşım

DP Lefkoşa İlçe Başkanlığı Binası’nda bugün saat 16.00’da başlayan DP olağanüstü MYK toplantısının gündeminde, ülkede gelinen son durum, hükümetin durumu ve parti konuları yer alıyor

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’nun çağrısı üzerine, DP MYK’sı olağanüstü toplandı. Demokrat Parti’nin (DP) kritik toplantısı esnasında hükümete destek veren Milletvekili Bertan Zaroğlu sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.

DP Lefkoşa İlçe Başkanlığı Binası’nda bugün saat 16.00’da başlayan DP olağanüstü MYK toplantısının gündeminde, ülkede gelinen son durum, hükümetin durumu ve parti konuları yer alıyor.

Gerçekleştirilen kritik toplantının ardından açıklama yapılacağı da öğrenildi.

DP’NİN TOPLANTISI SÜRERKEN BERTAN ZAROĞLU’NDAN MANİDAR PAYLAŞIM

Demokrat Parti’nin (DP) kritik toplantısı esnasında hükümete destek veren Milletvekili Bertan Zaroğlu sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.

Milli duruşa ters bir şekilde hareket eden bir ismin bakanlığına destek vermeyeceğini açıklayan Bertan Zaroğlu  şu ifadeleri kullandı;

“Çalışma Bakanlığı’nın belirleneceğşu sıralarda İsmimiz kullanılarak falanca isim çalışma Bakanlığına atanırsa Bertan Zaroğlu hükümete destek verir gibi konuşmaları duyuyorum..

Açık ve net bir şekilde ifade ediyorum;

Bu olayların hiçbir yerinde bulunmam mümkün olmadığı gibi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Milli duruşa ters bir şekilde hareket ederek, yaşanılan tüm hakikatlere rağmen en desteklenmemesi gereken adayı destekleyen birisinin Bakanlığını asla tasvip etmem…”

Zaroğlu’nun paylaşımında kimi kastettiği ise merak konusu oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu