KıbrısManşetSiyaset

Dr. Faiz Sucuoğlu: Alışılagelmiş huylarınızdan vazgeçin. Yıllardır oynadığınız oyunları bırakın. Kurultay’da bırakın taşlar yerine otursun

Faiz Sucuoğlu’na nasıl zarar veririz kaygısı ile oynanan oyunlara en güzel cevabın 30-31 Ekim tarihlerinde sandıkta verileceğine olan inancının tam olduğunu belirten Sucuoğlu, ayrıca bu kurultay ile UBP’den nemalanan çetelerden kurtulacaklarını da sözlerine ekledi

UBP Genel Başkan adayı Dr. Faiz Sucuoğlu, BRT Haber’de Aziz Karaaziz’in sunduğu Manşet+ programına konuk oldu.

Aziz Karaaziz’in sorusu üzerine son yaşanan gelişmeleri değerlendiren Sucuoğlu: “Bir komplonun içerisindeyiz, bunu yazanlar belli. Siz yıllardır bu oyunları oynuyorsunuz. Alışılagelmiş huylanırızdan vazgeçin. Bırakın bu kurultay Ulusal Birlik Partisi’ne yakışır şekilde gerçekleşsin. Bırakın bu parti kendini bulsun, bırakın taşlar yerine otursun.

Bırakın şeffaf, hakkaniyetli, temiz, kimsenin tartışmayacağı bir kurultay olsun. Ama kendilerinin alıştığı bir tarz var. İş karıştıracaksın, senaryo çizeceksin, komplo teorileri üreteceksin ve bunları oynayacaksın. Maalesef gene ayni şeylerii yaşıyoruz. Bundan sonra Ulusal Birlik Partisi’nde böyle şeyler yaşanmayacak.” şeklinde konuştu.

15-20 gün önce planlanan bir oyunun içerisine çekilmeye çalışıldığının altını çizen Sucuoğlu, kimseye terbiyesizlik yapmadan, şahısları hedef göstermeden gerçekleri anlatmaya devam edeceğini vurguladı.

Faiz Sucuoğlu’na nasıl zarar veririz kaygısı ile oynanan oyunlara en güzel cevabın 30-31 Ekim tarihlerinde sandıkta verileceğine olan inancının tam olduğunu belirten Sucuoğlu, ayrıca bu kurultay ile UBP’den nemalanan çetelerden kurtulacaklarını da sözlerine ekledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu