GenelKıbrısManşetSpor

Drag yarışlarında Miracle ile son tango

Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği’nin (KKDSOD) organize ettiği 2022 Güven Sigorta Kuzey Kıbrıs Drag Yarışları Şampiyonası’nın dördüncü ve final ayağı olan “Miracle Cash&More Drag Yarışı” 5 Kasım 2022 Cumartesi günü Akıncılar Tünel Yolu’nda yapılıyor.

Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği’nin (KKDSOD) organize ettiği 2022 Güven Sigorta Kuzey Kıbrıs Drag Yarışları Şampiyonası’nın dördüncü ve final ayağı olan “Miracle Cash&More Drag Yarışı” 5 Kasım 2022 Cumartesi günü Akıncılar Tünel Yolu’nda yapılıyor.

MİRACLE CASH&MORE DRAG YARIŞI HEYECANI YAŞANACAK

Miracle Cash&More ana sponsorluğunda yapılacak 2022 Güven Sigorta Kuzey Kıbrıs Drag Yarışları Şampiyonası sezon finali için hazırlıklar sürüyor. Yarış öncesi düzenlenen toplantı ile organizasyon basına tanıtıldı. Toplantıda; KKDSOD Başkanı İsmet Tufan, Şampiyona sponsoru Güven Sigorta Hasar Müdürü Çağan Kubilay, yarışın ana sponsoru Miracle Cash&More Direktörü Ebru Törehan ve KKDSOD Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

4’ÜNDE SIRALAMA, 5’İNDE YARIŞ

Sezon finali 4 Kasım 2022 Cuma günü 17.00-21.00 saatleri arasında yapılacak sıralamalarla başlayacak. Organizasyonda heyecan, 5 Kasım 2022 Cumartesi günü 15.00’de ikili çıkışların başlamasıyla tavan yapacak. Şu ana kadar 69 kayıt alınan organizasyonun gece 22.00’ye kadar sürmesi bekleniyor. Kayıtlar ise 3 Kasım 2022 Perşembe günü tamamlanacak. 2022 yılının son Drag yarışına güneyden yine önemli yarışçılar kayıt yaptırdı.

TUFAN: TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

KKDSOD Başkanı İsmet Tufan: “Yarış pistimiz olmadığı için Akıncılar tünel yolunu bir kaç gün içinde yarış pistine çeviriyoruz ve bu hiç de kolay bir iş değil. Her zamanki gibi seyircilerimizin keyifli bir şekilde organizasyonu takip edebilmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sezon boyunca bu organizasyonların yapılabilmesi için emek harcayan herkese çok teşekkür ederim ve yarışmacılara başarılar dilerim.

KUBİLAY: ŞAMPİYONAYA ADIMIZI VERMEKTEN DOLAYI GURURLUYUZ

Güven Sigorta Hasar Müdürü Çağan Kubilay: “Şampiyonaya adımızı vermekten gurur duyuyoruz. Sezonun son yarışını da diğer yarışlarımızda olduğu gibi sıkıntısız bir şekilde gerçekleştireceğiz. Hafta sonu herkesi bu güzel organizasyonu yerinde izlemeye bekleriz. Güven Sigorta olarak motorsporlarını destekliyoruz ve buna devam edeceğiz.

TÖREHAN: ÇOK EĞLENCELİ VE KEYİFLİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Yarışın ana sponsoru Miracle Cash&More Direktörü Ebru Törehan: “Miracle Cash&More olarak sezonun sonuna yetişebildik ancak bundan sonra çok uzun süreli bir birlikteliğimiz olacağını düşünüyoruz. Kazasız belasız bir yarış olmasını diliyoruz. Çok eğlenceli ve keyifli olacağını düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki sezonlarda, kendi pistinizde yarışlarınızı yapabilmeniz için biz Miracle Cash&More olarak gerekli olan her şeyi yapmak istiyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu