KıbrısManşet

DTB’nin şampiyonluğu için çabalayacağız

Başkan Ali Vehid’in istifası sonrasında kulübün yeni başkanı kim olacağı merak konusu olurken başkan adayı olacağı yönünde hakkında çıkan haberlerle Rauf Denktaş bir açıklama yaptı ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti

Süper Lig ekibi Yenicami’de en önemli gündem başkanlık konusu. Başkan Ali Vehid’in istifası sonrasında kulübün yeni başkanı kim olacağı merak konusu olurken başkan adayı olacağı yönünde hakkında çıkan haberlerle Rauf Denktaş bir açıklama yaptı ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Yenicami’ye karşı büyük saygı ve sevgi duyduğunu belirten Denktaş kendisinin 2019 yılından Girne4 ekibi Doğan Türk Birliği’nde yönetim kurulu üyeliği yaptığı ve DTB ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

RAUF DENKTAŞIN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE;

Son günlerde basında Yenicami Ağdelen spor kulübüne Başkan adayı olacağıma dair haberler çıkması üzerine kamuoyununu bilgilendirmek amacı ile bu açıklamayı yapmayı uygun gördüm.

Öncelikle beni bu göreve uygun görüp arayıp destek beyan eden Yenicami’li büyüklerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Geçmişi başarıları ile dolu olan Lefkoşa ekiplerinden Yenicami’ye olan sevgim saygım sonsuz olmakla birlikte, şu anda Süper Lig’de bulunan Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde 2019 yılından bu yana yönetim kurulu üyesi olarak arkadaşlarımla birlikte göreve devam etmekteyim.

2021-2022 yılı sezonunda başta başkanımız Bayar Piskobulu ve yönetim kurulumuz ve teknik direktörümüz Caner Oshan ile birlikte hedefimiz olan şampiyonluğu yakalamak için sporcularımızın motivasyon ve uğraş ile kupayı müzemize götürmek için gereğini yapacağız.

Her zaman kendime ve aileme yakın gördüğüm ve sevdiğim müzesi kupalar ile dolu olan ve Kıbrıs Türk futbolunda büyük yeri olan Yenicami kulübüne 2021-2022 sozonunda başarılar dilerim. Saygılarımla.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu