KıbrısManşetToplum

Dualar Mustafa’ya

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan üç kişinin tedavisi devam ediyor.

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan üç kişinin tedavisi devam ediyor.

DEVRİM DEMİR
Lefkoşa-Güzelyurt Anayolunda 5 Haziran tarihinde meydana gelen trafik kazasında, UN 212 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan üç gencin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

5 Haziran gece yarısı meydana gelen korkunç kazada, 22 yaşındaki araç sürücüsü Berk Sicimoğlu’nun 186 miligram alkollü olduğu tespit edilerek, yapılan ilk yardım tedavisinin ardından tutuklanmıştı.

Araçta yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Berk Muzaffer Çomunoğlu, 26 yaşındaki Batuhan Aktaş ile 26 yaşındaki Mustafa Özdoğan ilk yardım tedavililerinin ardından yoğun bakımda müşahede altına alınmıştı.

ÖZDOĞAN’IN DURUMU KRİTİK
Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Hasan Birtan, yaralıların sağlık durumu ile ilgili GIYNIK GAZETESİ’NE konuştu.

Doktor Birtan, kaza sonrası yolcu olarak bulunduğu araçta ağır yaralanan Mustafa Özdoğan’ın hayati tehlikesinin devam ettiğini, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü belirtti. Aynı araçta ağır yaralanan iki gencin de tedavilerinin Beyin Cerrahi Servisi ve Kalp Damar Servisinde devam ettiğini ifade eden Birtan, Çomunoğlu ve Aktaş’ın hayati tehlikesi bulunmadığını söyledi.

ANNE’DEN DUYGU DOLU PAYLAŞIM…
Tedavisi yoğun bakım servisinde devam eden Mustafa Özdoğan’ın annesinin paylaşımı yürekleri yaktı.
Gözü yaşlı anne, “Kıbrıs değil tüm dünya sana dua ediyor. Annem kalbimiz dualarımız seninle. Her zaman olduğu gibi, yine sen nerede ben ordayım. Hastanenin altında seni bekliyorum, hiçbir yere gitmiyorum annem. Sen oradan çıkana kadar her zaman yan yana can cana ömrüm, oğlum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu