GenelKıbrısManşet

Dün Çamlıbel’de şiddet gören 4 yaşındaki çocuğa babaanneden yardım eli

Dün Çamlıbel'de 4 yaşındaki çocuğu acımasızca döven üvey annenin videosunun sosyal medyada yayılmasından sonra ülkede infial yaratan habere konu olan küçük V.K'dan bugün sevindirici bir haber geldi.

Dün Çamlıbel’de 4 yaşındaki çocuğu acımasızca döven üvey annenin videosunun sosyal medyada yayılmasından sonra ülkede infial yaratan habere konu olan küçük V.K’dan bugün sevindirici bir haber geldi. Şiddete maruz kalan 4 yaşındaki V.K’yı dün Sosyal Hizmetler korumana altına almıştı. Bugün mahkemeye çıkarılan üvey anne ve babanın haberi sonrasında bir de V.K’dan güzel bir haber geldi.  Babaanne S.P, “Ben daha ölmedim” diyerek torununu yanına aldı ve iki torunu birbirine kavuşturdu.

Lefke Sosyal Yardım Hizmetlerine emekleri için teşekkürde bulunan babaanne S.P, yarın V.K’nın Yedidalga İlkokulu’nda eğitime başlayacağı müjdesini de verdi. Tüm ülkenin yüreğine su serpen bu güzel haber sonrası, şiddet uygulayan 19 yaşındaki üvey anne S.K ve baba C.K için mahkeme şu an için ek 1 gün tutukluluk süresi verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu