DünyaGenelManşet

Dünya bu profesörü konuşuyor! İnsanlığa “Derhal Mars’tan çıkın” çağrısı yaptı: Karşı saldırıya geçecekler

Uzaylılarla ilgili araştırma gerçekleştiren Profesör Ricciardi'den tüyleri diken diken eden açıklamalar geldi. Ricciardi hazırladığı raporda insanlığın derhal Mars'tan ayrılması gerektiğini aksi takdirde uzaylıların Dünya'ya saldırı gerçekleştireceğini iddia etti. Ünlü profesör ayrıca Mars'ta görev yapan uzay araçlarının Dünya'ya yönelik yabancı madde istilası tehdidi de arttırdığını anlattı.

Uzaylılarla ilgili araştırma gerçekleştiren Profesör Ricciardi’den tüyleri diken diken eden açıklamalar geldi. Ricciardi hazırladığı raporda insanlığın derhal Mars’tan ayrılması gerektiğini aksi takdirde uzaylıların Dünya’ya saldırı gerçekleştireceğini iddia etti. Ünlü profesör ayrıca Mars’ta görev yapan uzay araçlarının Dünya’ya yönelik yabancı madde istilası tehdidi de arttırdığını anlattı.

İnsanlık, Mars’ta yaşama çok yaklaştı. NASA ve Elon Musk da bu konuda çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Mars’a gönderilen Perverance (Azim) isimli uzay aracı, Mars’la ilgili çok önemli ipuçlarını Dünya’ya gönderdi. Ancak konuyla ilgilenen bilim insanı Profesör Anthony Ricciardi tarafından yapılan çalışma, herkesi ürküttü.

“MARS’TAN ÇEKİLMEMİZ GEREKİYOR”

Profesör Ricciardi, konuyla ilgili bir rapor hazırladı ve bu raporun detaylarını paylaştı. İnsanlığın Mars’tan çekilmesi gerektiği ifadeleri yer alan raporda, “Uzaylıların saldırı ihtimali daha önce hiç olmadığı kadar arttı. Ve bu durumun tamamen insanların Mars’taki çalışmalarıyla ilgisi var. Bu çalışmalar durdurulmazsa saldırı riski artacak” şeklinde sözlere yer verildi.

“BAKTERİLER DE DÜNYAYA ULAŞABİLİR”

Ricciardi ayrıca Mars’taki uzay araçlarına yapışan bakteriler ve tehlikeli maddelerin Dünya’ya taşınabileceğini ve bu durumun dünyadaki yaşam için tehlike oluşturacağını ifade etti. Ricciardi, uzaydan gelen canlıların dünyada hayatta kalabilme risklerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini anlattı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu