GenelKıbrısManşetSpor

Dünya Çocuk Günü şampiyonları

Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü ile Alayköy Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen 1 Haziran Dünya Çocuk Günü Minik Yıldızlar Halı Saha Turnuvası şenlik havasında gerçekleştirildi.

DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ALAYKÖY’DE KUTLANDI

Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü ile Alayköy Belediyesi tarafından organize edilen 1 Haziran Dünya Çocuk Günü Minik Yıldızlar Halı Saha Turnuvası Alayköy Halısahası’nda büyük bir coşku ile yapıldı. Turnuvaya Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü yanı sıra Gönyeli, Çetinkaya ve Dikmen kulüplerinin futbol akademileri katıldı.

İZLEYENLERİ MESTEDEREK HEPSİ ŞAMPİYON OLDU

Ailelerin de büyük bir ilgi gösterdiği turnuvada minik yıldızlar özgürce hünerlerini sergileme fırsatı bulurken izleyenleri mest ettiler. Turnuvada skor ve sıralama önemi olmaksızın maçların ardından tüm çocuklar şampiyon ilan edildi ve her takıma birincilik kupası verildi.

MADALYA, KUPA VE PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

1 Haziran Dünya Çocuk Günü dolayısıyla düzenlenen bu özel turnuvaya Alayköy Belediyesi, Oero, Arden Gıda, CTP Lefkoşa Örgütü, Evsu, Arun ve Onbaşı Gıda sponsor olarak destek verdi. Turnuva sonunda çocuklara madalyaları, takımlara kupaları ve sponsorlara plaketleri Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy, CTP Lefkoşa İlçe Başkanı Rıfat Arşehit ve Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zeynep Ulaş takdim ettiler.

ÇOCUKLAR SPOR YAPMAYA TEŞVİK EDİLMELİ

Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zeynep Ulaş turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada geleceğimiz olan çocuklarımızın spor yapmaya teşvik edilmeleri gerektiğini ve sporun hayatımızdaki önemini vurguladı. Kulüp antrenörü Ebuzer Ulaş ise çocuklara bir şeyler katmanın çok güzel bir duygu olduğunu ve bu duyguyu çocuklara yaşatmanın paha biçilmez olduğunu dile getirdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu