DünyaGenelManşet

Dünyanın en güzel köyü Oia

İngiltere merkezli Uswitch adlı platform, sosyal medya paylaşımlarını baz alarak dünyada ve kıtalar bünyesinde en güzel köy ve beldeleri listeledi

İngiltere merkezli Uswitch adlı platform, sosyal medya paylaşımlarını baz alarak dünyada ve kıtalar bünyesinde en güzel köy ve beldeleri listeledi

DÜNYA’DA KITALAR BÜNYESİNDE EN GÜZEL KÖYLER SEÇİLDİ… İngiltere merkezli bir kuruluş sosyal medya paylaşımlarını baz alarak dünyada ve kıtalar bünyesinde en güzel köy ve beldeleri listeledi.

YUNANİSTAN’IN OIA EN GÜZEL KÖY SEÇİLDİ… Yunanistan’ın Ege Denizi’nde yer alan turistik adası Santorini’nin en kuzey noktası olan Oia, 1,6 milyonun üzerinde paylaşımla dünyanın en güzel köyleri listesinde birinci oldu.

TÜRKİYE’DE GÖREME KÖYÜ İLK ÜÇE GİRDİ… Dünyanın en güzel köyleri listesinde peribacaları ve taştan oyulmuş evleriyle Türkiye’de ünlü Göreme beldesi üçüncü sırada yer aldı.

VİETNAM’IN HA LONG KOYU ÜÇÜNCÜ GELDİ… 1997 yılında James Bond filminin çekilmesiyle dünya genelinde büyük üne kavuşan Vietnam’ın Ha Long Koyu ise 1,1 milyonu aşkın paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

İngiltere merkezli bir kuruluş sosyal medya paylaşımlarını baz alarak dünyada ve kıtalar bünyesinde en güzel köy ve beldeleri listeledi.

Dünyanın en güzel köyleri listesinde peribacaları ve taştan oyulmuş evleriyle Türkiye’de ünlü Göreme beldesi üçüncü sırada yer aldı.

SOSYAL MEDYADA YER ALDI

İngiltere merkezli Uswitch adlı platform, sosyal medya paylaşımlarını baz alarak dünyada ve kıtalar bünyesinde en güzel köy ve beldeleri listeledi. Uswitch bu listeyi yaparken harita üzerinde yer gösteren Instagram ve Pinterest gibi platformları baz aldı.

Dünyanın en güzel köyleri listesinde peribacaları ve taştan oyulmuş evleriyle ünlü Göreme beldesi üçüncü sırada yer aldı.

Buna göre listede 2021 yılında bir milyonun üzerinde paylaşım alan 3 köy ilk sıraları paylaştı.

YUNANİSTAN’DAN SANTORİNİ DE VAR

Yunanistan’ın Ege Denizi’nde yer alan turistik adası Santorini’nin en kuzey noktası olan Oia, 1.6 milyonun üzerinde paylaşımla dünyanın en güzel köyleri listesinde birinci oldu.

HA LONG KOYU İKİNCİ SIRADA

1997 yılında James Bond filminin çekilmesiyle dünya genelinde büyük üne kavuşan Vietnam’ın Ha Long Koyu ise 1.1 milyonu aşkın paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu