GenelKıbrısManşet

Dünyanın tüm renkleri burada

United Colors of Benetton markası, Kuzey Kıbrıs halkıyla yeniden ve bu kez Family Store konseptiyle buluştu

United Colors of Benetton markası, Kuzey Kıbrıs halkıyla yeniden ve bu kez Family Store konseptiyle buluştu

“TÜM RENKLERİMİZ VE KALİTEMİZLE İDDİALIYIZ”… United Colors of Benetton Lefkoşa mağazasının açılışı dün Dereboyu Caddesi’nde gerçekleştirilirken, açılışta GIYNIK Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan firma direktörü Asya Denktaş, “Renklerimiz ve enerjimizle birlikte yeni kış sezonu koleksiyonunu beğeniye sunduk” dedi. Benetton Markası’nın bu kez adaya direkt İtalya’dan alınan ana bayilik ile geldiğini açıklayan Asya Denktaş, “Zorlu ve uzun bir süreçten geçtik ama buna değdi. Bu kez mağazamız Family Store konseptiyle, erkek, kadın ve çocuk giyim üzerine açıldı” diyerek çocuk giyiminde 0-14 yaş aralığında ürünlerin mağazada yar aldığını ifade etti. “Özellikle kalitede iddialıyız, renk çeşitliliğimizde iddialıyız” diyen Denktaş, “Tüm halkımızı ürünlerimizi görmek için bekliyoruz” dedi.

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASIYLA HİZMET VERİYORUZ”… Çevre dostu Benetton tarafından üretilen bazı ürünlerin geri dönüşüm malzemesinden üretildiğini ifade eden Asya Denktaş, sürdürülebilirlik politikasıyla yola çıkılarak, sadece ürünlerin değil mağazada kullanılan birçok eşyanın da geri dönüştürülebilir malzemeden olduğunu ifade etti. “Bir ürünü satın alırken kaliteden asla ödün vermeyin” diyen Asya Denktaş, fiyatından bağımsız olarak kaliteli bir ürünün uzun süre kullanılabileceğini dile getirdi.

“DÜNYA GENELİNDEKİ SAYILI ‘A PLUS MAĞAZA’ KONSEPTİNDEN BİRİSİ”… Hedeflerinin online satış hizmetini de başlatmak olduğunu belirten Denktaş, Dereboyu Caddesi’nde hizmet verecek olan United Colors of Benetton Mağazası’nın direkt olarak markanın sunduğu a plus mağaza konseptiyle hazırlandığının altını çizdi. A plus konsept mağazalarının dünyanın sayılı ülkelerinde ve sayılı caddelerinde açılabildiğine dikkat çeken Asya Denktaş, “Bu fırsatın bize sunulmuş olması nedeniyle ekstra mutluyuz” şeklinde konuştu.

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu