GenelKıbrısManşet

“Düşümüz, fikrimiz, gücümüz ortak: Kadın Varsa Başarı Vardır!”

NorthernLand Group'un Reklam ve Kurumsal İletişim Müdürü Feriha Yiğittürk: "NorthernLAND'IN üreten kadınları olarak yüksek standart ve kalite, yenilikçi ve modern bir anlayış için çalışıyoruz. Düşümüz, fikrimiz, gücümüz ortak: Kadın Varsa Başarı Vardır!” dedi.

Kaliteli yaşam alanları yaratmanın gururu ile 20 yıldır üreten NorthernLAND, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.
NorthernLand Group Reklam ve Kurumsal İletişim Müdürü Feriha Yiğittürk, “Kadın emeğini, yaratıcılığını, estetiğini ve en önemlisi sevgisini her projemize katıyor, bu vizyonumuzu başarılarımızın değişmez unsuru görüyoruz” dedi.

Yiğittürk’ün NorthernLand Group adına yapmış olduğu açıklamada, koşulsuz şeffaflık, dürüstlük ve güvenilirlik prensibi ile hizmet sağladıklarını ve tüm sektörlerde fark yarattıklarını belirterek, bu sonuçta en etkin rolün kadınların olduğunu bildiklerini ifade etti.

NorthernLAND’ın, 250’den fazla kadın çalışanının yanısıra toplumsal cinsiyet eşitliği hedeflediğini vurgulayan Yiğittürk, kadın yönetici sayısıyla da örnek bir işletme olmanın haklı gururunu taşıdıklarına dikkat çekti.

Yiğittürk, “Daha güzel bir ülke ve dünya için kadının etkinlik alanının güçlendirilmesi ortak dileğimizdir. Bizler, NorthernLAND’ın üreten kadınları olarak yüksek standart ve kalite, yenilikçi ve modern bir anlayış için çalışıyoruz. Düşümüz, fikrimiz, gücümüz ortak: Kadın Varsa Başarı Vardır!” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu