KıbrısManşetSiyasetToplum

Ebru Törehan: Sözümüz hizmet olacak

Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ebru Törehan, katıldığı programda Belediye Başkan adaylığı sürecine uzanan yolu ve Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini anlattı


Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ebru Törehan, katıldığı programda Belediye Başkan adaylığı sürecine uzanan yolu ve Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini anlattı

“KUVVETLİ BAĞLAR ÇABALARI; ÇABALAR YAŞANAN SIKINTILARI ORTAYA ÇIKARDI”

Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ebru Törehan kendisi ve eşinin üst düzey yöneticiliğini yaptığı Değirmenlik Spor Kulübü sayesinde, bölge insanları ile derin bağlar kurmaya başladığını söyledi. Bölgeyi ve insanları tanıdıkça “nasıl daha faydalı olabilirim” diye de düşünmeye başladığını söyleyen Törehan, özellikle çocuklar konusuna hassas davrandığını, çalışmalarını ve çabalarını bu doğrultuda yoğunlaştırdığını belirtti. Yapılan düzenlemeler sonrası yürek bağları inşa edildiğini belirten Törehan, bazı noktalarda da sistemde düzeltmelere ihtiyaç duyulduğunun ortaya çıktığını söyledi.

“ISRARLAR VE TELKİNLER BAŞKANLIĞI AKLIMA SOKTU”

Yaşanan bu sürecin Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda tetikleyici unsur olduğunu dile getiren Ebru Törehan, bölge halkının da sıklıkla bu konuda kendisine telkinde bulunduğunu, ısrar ettiğini söyledi ve bu sayede Başkanlık sürecinin aklında yer ettiğini anlattı.

“BÖLGEDEKİ TÜM İNSANLARININ HAYATINA DOKUNUYORUZ”

Sosyal ve profesyonel yaşamı boyunca birçok insana dokunduğunu dile getiren Ebru Törehan; yalnızca Değirmenlik halkı ile değil tüm bölge haklarıyla da samimi bağları olduğunu dile getirdi. “Maddi manevi her şey paylaştıkça büyüyor. Biz de paylaştık bize kucak açtılar” diyen Törehan, özellikle spor alanında gençleri sonuna kadar desteklediklerini ve bu desteklerin de hem bireysel hem de ulusal başarılar olarak geri döndüğünü söyledi.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM. BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”

Adaylık süreci konusunda kendisini teşvik eden çok kişi olduğunu ifade eden Ebru Törehan, bu yoldaki en büyük destekçisinin ise eşi olduğunu belirtti. “Nasıl ki her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var derler, her başarılı kadının arkasında da bir erkek vardır” diyen Törehan, eşi Hakan Törehan’ın kendisinin her kararında yanında olduğunu ve bu yolu birlikte el ele yürüdüklerini söyledi.

“BAŞARACAĞIMA EMİNİM!”

Başkanlık konusunda iddialı olan Ebru Törehan; “Başaracağıma ve 25 Aralık’ta UBP olarak zaferimizi ilan edeceğimize eminim” diye konuştu. Törehan, “Her alanda verdiğim tüm sözlerin arkasında durdum, insanlar da buna şahitlik etti. Bana güvenme sebepleri sözlerimi tutuyor olmamdan kaynaklanıyor. Şimdi de yeniden bir söz vermeye ve bu sözü de tutmaya geliyorum” diye ekledi.

“PROJELERİM DE ÇALIŞMALARIM DA HAZIR!”

Projelerinden de bahseden Törehan, Milenyum Belediyecilik ödülüne talip olduğunu, özellikle teknolojik gelişmeleri yakından takip edeceğini ve bu yönde birçok çalışması olduğunu söyledi. “Doğru hizmeti nasıl vereceğiz? Teknolojiyi nasıl kullanacağız? Sıfır atığa nasıl ulaşırız? Bu soruların yanıtlarını hayata geçireceğiz” diyen Değirmenlik Belediyesi Başkan Adayı, bu konularla ilgili her türlü araştırmayı ve çalışmayı yaptığını ifade ederek projelerini hayat geçirmeye de hazır olduğunu belirtti.

“KUM ZAMBAKLARI”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini vurgulayan Törehan “Kum Zambakları” adını verdiği geniş kapsamlı sorumluluk projesinden de bahsederek; 7’den 70’e ihtiyaçlı her kesime el uzatacağını söyledi.

“HALKTAN VE PARTİMDEN ALDIĞIM GÜÇLE DAHA DA ÇOK ÇALIŞACAĞIM”

Bir iş kadını ve anne olarak, Belediye Başkanı da seçilmesi durumda yaşayacağı yoğunluk konusundaki soruya yanıt veren Ebru Törehan, “Biz zaten hep çok çalışıyoruz, o yüzden bizi zorlayacak bir durum olmayacak. Halktan ve partimden aldığım güçle daha da çok çalışacağım. Değirmenlikten güneşi doğduracağım. Elimden geleni bölgem ve ülkem için yapacağım” diye konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu