KıbrısManşet

Ecevit Takımcılar yakalandı, Gökhan Takımcılar sırra kadem bastı

15 Ağustos 2021 tarihinde Akdoğan'da yaşanan araba sirkati olayı esnasında bir polis memurunun ağır şekilde yaralanmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen aranan şahıstan henüz bir haber alınamadı.

15 Ağustos 2021 tarihinde araba hırsızlığı yapan ve daha sonra polis ile arbede yaşayan Gökhan Takımcılar isimli şahıs henüz bulunamadı. Polisin olay sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılması sonrasında polis ekiplerinin yoğun çalışması üzerine Gökhan Takımcılar isimli şahısın kardeşi olan Ecevit Takımcılar 16 Ağustos 2021 tarihinde Akdoğan’da gizlendiği evde kıskıvrak yakalandı.

Ecevit Takımcılar’ın yakalanmasının ardından polis ekipleri Gökhan Takımcılar’ın yakalanması için çalışmalarını yoğunlaştırdı ancak Kıbrıs’ın güneyinden ya da kuzeyinden henüz bir haber alınamadı.

NE OLMUŞTU?

15 Ağustos 2021 tarihinde Akdoğan’da yaşanan araba sirkati olayı esnasında bir polis memuru ağır şekilde yaralandı.

Akdoğan’da bir aracı sirkat eden Gökhan Takımcılar isimli şahıs ile polis arasında kovalamaca yaşandığı ve Gaziköy’de söz konusu şahsı sıkıştıran polis ile Takımcılar arasında yaşanan arbede esnasında, Gökhan Takımcılar’ın Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan Fahri Toklu isimli polis memuru göğsünden bıçakladığı öğrenildi.

Olayda ağır yaralanan polis memurunun ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındığı öğrenilirken, olayın ardından kayıplara karışan Gökhan Takımcılar her yerde arandı.

Geçmişte bir çok sabıkası bulunan ve cezaevinden de firar eden Takımcılar’ı bulmak için polis ekipleri seferber oldu.

ECEVİT TAKIMCILAR YAKALANDI, GÖKHAN TAKIMCILAR ARANIYOR

Polis memuru Fahri Toklu’nun bıçaklanarak yaralanması olayının zanlılarından Ecevit Takımcılar, polis ekiplerinin yoğun çabası neticesinde 16 Ağustos tarihinde akşamüzeri saatlerinde Akdoğan’da gizlendiği evde kıskıvrak yakalandı.

Ecevit Takımcılar’ın yakalanmasının ardından polis ekipleri Gökhan Takımcılar’ın yakalanması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu