GenelMagazinManşetTürkiye

Ebru Şallı’dan çarpıcı açıklamalar

Pilates eğitmeni, model, iş insanı Ebru Şallı hayatıyla ilgili merak edilenleri cevapladı. Zor günleri geride bırakan Ebru Şallı, işine, ailesine ve odaklanmış durumda. Ebru Şallı, sağlıklı ilişkilerin sırrını verdi.

Ünlü manken Ebru Şallı verdiği röportajda hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Geçirdiği zor günleri geride bırakan pilates eğitmeni Ebru Şallı, erkeklere pilates yaptıramadığını itiraf etti.

Ebru Şallı, “Çalışmak, üretmek ve paylaşmak benim vazgeçilmez değerlerim. Genç yaşlarımdan beri iş hayatının içindeyim; sağlığım, enerjim elverdiği sürece de çalışmaya devam edeceğim. Buradaki motivasyonum başarmanın mutluluğunu yaşamak ve paylaşmak. Para işin zaten arkasından gelen bir araç” ifadelerini kullandı.

Şallı, “Kendine yatırım yapmak bence kendine zaman ayırmakla, yeniliklere açık olmakla, gezmek, görmek ve okumakla, sağlıklı yaşamak ve spor yapmakla olur” dedi.

Manken Şallı, “Her kadın, her birey kendine yatırım yapmalı. Evet hep kadınlar için çalışıyorum. Erkekler için de bir spor koleksiyonu oluşturmayı düşünüyorum. Erkeklere fazla pilates yaptıramadım, genelde bu spordan kaçınıyorlar” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu