EğitimKıbrısManşetToplum

Eğitim Bakanlığından bir heyet RDÜ’yü ziyaret ederek incelemelerde bulundu

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi Müdürü Behcet Çelebi ve beraberindeki müfettiş heyeti, Rauf Denktaş Üniversitesi’ne (RDÜ) bir ziyarette bulundu. Ziyarette RDÜ Mütevelli Heyetin Başkanı Rauf Denktaş, RDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak ve ekibiyle de görüşen Çelebi, üniversitenin durumu hakkında bilgi aldı

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi Müdürü Behcet Çelebi ve beraberindeki müfettiş heyeti, Rauf Denktaş Üniversitesi’ne (RDÜ) bir ziyarette bulundu. Ziyarette RDÜ Mütevelli Heyetin Başkanı Rauf Denktaş, RDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak ve ekibiyle de görüşen Çelebi, üniversitenin durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyarette söz olan Çelebi, Prof. Dr. Bıçak’a teşekkür ederken, üniversitenin fiziki durumunun yanı sıra eğitim programları hakkında bilgiler aldıklarını söyledi. RDÜ’nün kısa sürede büyüyüp geliştiğini görmekten memnun olduğunu aktaran Çelebi, Lefkoşa Surlar İçi Bölgesine yapılan yatırımların büyük önem arz ettiğini belirtti. Çelebi, Denktaş ve Prof. Dr. Bıçak’a gösterdikleri samimi misafirperverlikten dolayı teşekkür ederken, üniversite personeline de gösterdikleri özverili çalışmalar sebebiyle memnuniyetini belirtti.

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Bıçak da Çelebi ve ekibine üniversite hakkında bilgiler vererek düşüncelerini aktardı.

Görüşmenin ardından kampüsü de dolaşan Çelebi ve müfettiş heyeti, üniversitenin yatırımlarını yerinde inceledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu