KıbrısManşetYaşam

Eğlencenin adresi ‘Cratos Premium’!

Cratos Premium, Eşsiz mekânları ve üstün hizmet kalitesi ile Pulat Trading Ltd ve Zeno Trading Ltd işletmesi ve güvencesi altında bu yaza damgasını vurdu.

Cratos Premium, 2021 yazının vazgeçilmesi adresi oldu.

TATİL KEYFİ VE SINIRSIZ EĞLENCE

“Kıbrıs’ta Tatil ve Eğlence Şimdi Başlıyor” sloganı ile yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Cratos Premium, yine bu yaz efsane etkinlikler ve eğlenceler ile misafirlerinin ve ada halkının buluşma noktası haline geldi.

Ayrıca Havuz manzaralı süitlerinde konaklama imkânı ile birlikte isteyen misafirlerine Maldive Villalarında tatil imkanı da sunuyor.

Açıldığı günden beri özellikle Güney Kıbrıslı misafirlerin de uğrak noktası konumunda.

ÇITAYI OLDUKÇA YÜKSELTTİ

Kıbrıs’ın Tatil ve Eğlence kriterlerini yeniden belirleyen Cratos Premium her yıl yeni bir mekânı ve benzersiz sunumları ile çıtayı oldukça yükseltti.

Las Vegas’ın lüks ve eğlence simgeleri limuzinleri, Ibiza’yı kıskandıracak Clubları, Modern mimari ile donatılmış odaları ve İskele üzerinde konumlandırdığı benzersiz tatları ve sunumları ile Deck Privee, birbirinden farklı mekânları bir araya toplayan Port Cratos ile Adayı ve Türkiye sosyetesinin ilgisini kısa zamanda çekmeyi başardı.

ÜLKE TANITIMINA BÜYÜK KATKI

Murat Bozoğlu’nun vizyonu ile ortaya çıkan Cratos Premium, Amerika’nın, Avrupa’nın, Uzak Doğu’nun, Ortadoğu’nun ve İngiltere’nin sayılı iş adamlarını da ağırlayarak Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası mecralarda tanıtımına da katkıları oldu.

Türkiye’de yapmış olduğu tanıtımlar ve Misafirlerine sunduğu benzersiz deneyimler ile Ada’nın En İyi Eğlence Oteli ve En İyi Balayı Oteli ödüllerine de layık görülmüştü. Murat Bozoğlu’nun 2010 Temmuz ayında otelin açılış konuşmasında “Ben Cratos’u sadece Türkiye’den gelecek misafirler için yapmadım. Ada halkının beğenisini kısa zamanda kazanacağından emin olduğum ve ada halkının buluşma noktası olacak bir konsept yarattım. Bu Konsept bizleri tüm dünyada daha tanınır hale getirecek sürecin başlangıcıdır” sözleri ile vizyonunu ortaya koymuştu.

Bu süreçte otelin ortağı İsmail Zeynel Abidin’in de böyle bir konsepti adaya kazandırmada ortaya koyduğu emekleri de unutmamak lazım.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu