DünyaManşet

Ekim 2021’den itibaren uçuşlar başlıyor

Ryanair 2021/22 için güneş, kayak ve şehir dâhil olmak üzere kış rotasını başlattı

 

EKİM 2021’DEN İTİBAREN UÇUŞLAR BAŞLIYOR… Ryanair, Ekim sonundan itibaren kalkan geziler için en popüler destinasyonlarını kapsayan 21/22 Kış programını başlattı. Ryanair ağında 700’den fazla rota ve önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek diğer destinasyonlara sahip olan kış güneşi, 2021’de olduğu yerde. 

 

KIŞ AYLARI İÇİN KAYAK TURİZMİ… Müşterileri arasında her zamankinden popüler olan Ryanair, güneşli Kıbrıs, Gran Canaria, Yunan adaları, Sicilya ve Malaga Kış ’21 ve yamaçlara seyahatlerini kaçıran hevesli kayakçılar, Torino, Milano ve Salzburg gibi popüler destinasyonlarda gelecek kış ziyaretçileri bir kez daha karşılayacak.

 

MART 2022 SONUNA KADAR REZERVASYON AÇIK… Piyasaya sürülecek 700’den fazla rotada 20 milyon koltuk ve daha fazla varış noktasıyla, müşteriler artık her zaman en düşük fiyatlarla Mart 2022’nin sonuna kadar bir Kış kaçamağı rezervasyonu yapabilirler.

 

22.99 EURO’DAN BAŞLAYAN FİYATLAR… Barselona, ​​Malta ve Marakeş’i bu yıl varış noktaları listesine eklendi ve bunu kutlamak için Ekim 2021’den Mart 2022’nin sonuna kadar sadece 29,99 Euro’dan başlayan seyahatler için harika fiyatlarla bir koltuk indirimi başlatıldı. 

 

   Ryanair, Ekim sonundan itibaren kalkan geziler için en popüler destinasyonlarını kapsayan 21/22 Kış programını başlattı. 

   Ryanair ağında 700’den fazla rota ve önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek diğer destinasyonlara sahip olan kış güneşi, 2021’de olduğu yerde. Müşterileri arasında her zamankinden popüler olan Ryanair, güneşli Kıbrıs, Gran Canaria, Yunan adaları, Sicilya ve Malaga Kış ’21 ve yamaçlara seyahatlerini kaçıran hevesli kayakçılar, Torino, Milano ve Salzburg gibi popüler destinasyonlarda gelecek kış ziyaretçileri bir kez daha karşılayacak.

 

Kış şehir tatilleri başlıyor

 

   Müşteri, kış güneşi ve kayağa ek olarak, Lizbon, Paris, Venedik ve daha pek çok yerde kış şehir tatilleri için rezervasyon yapabilir. 2020’de tatilleri ve hafta sonu tatillerini kaçıran Ryanair, bu kış sahil tatillerini, şehir tatillerini, kültürel ve yemek mekanlarını kapsayan eklektik bir destinasyon karışımı sunuyor. Ryanair’in Winter ’21 / 22 programının yayınlanmasını kutlamak için Ryanair, Ekim ’21 – Mart ’22 arasındaki seyahatler için 29,99 £ ‘dan başlayan fiyatlarla, Ryanair.com web sitesinde yalnızca Pazar gece yarısına kadar rezervasyon yapılabilen bir koltuk satışı başlattı. 14 Şubat 2021.

 

Aşı başarılı bir şekilde uygulanıyor

 

   Aşının başarılı bir şekilde uygulanmasının Avrupalıların bu yaz en sevdikleri yerlerin tadını çıkaracağına inanılıyor. 

   Piyasaya sürülecek 700’den fazla rotada 20 milyon koltuk ve daha fazla varış noktasıyla, müşteriler artık her zaman en düşük fiyatlarla Mart 2022’nin sonuna kadar bir Kış kaçamağı rezervasyonu yapabilirler.

 

Barselona, ​​Malta ve Marakeş’i bu yıl varış noktaları listesine ekledik ve bunu kutlamak için Ekim 2021’den Mart 2022’nin sonuna kadar sadece 29,99 € ‘dan başlayan seyahatler için harika fiyatlarla bir koltuk indirimi başlattık. 14 Şubat 2021 Pazar gece yarısından önce rezervasyon yaptırılmalıdır.a

Diğer Haberler

Başa dön tuşu