Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

El-Sen: Kıb-Tek’te sabotaj varsa bunu yapan yönetim kuruludur!

Bakanlar Kurulu tarafından grevi 60 gün süreyle ertelenen El-Sen, Teknecik Elektrik Santrali önünde basın açıklaması yaptı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Grevin ertelenmesi hakkında konuşan Tuğcu, bu yıl içerisinde 2. kez grevlerinin ertelendiğini bunun yasal çerçevede yeri olmadığını ifade etti.

El Sen Başkanı Ahmet Tuğcu basına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gerçek sabotajcıların bulunup yargı önüne çıkarılması için mali polise şikayetimiz vardı. Bizimle iki arkadaşımız bilgi paylaştığı için görev yerleri değiştirildi.

Suçlu bu santralde 7/24 elektrik olması için çalışan emekçiler mu yoksa, 435 mw kapasitenin 290 mw’ını kullanabildiğimiz, gerekli parçaların alınmaması, gerekli bakımların yapılmaması nedeniyle Kıb-Tek yönetim kurulu mudur?

Kıb-Tek’te sabotaj varsa, sabotaj yapan Kıb-Tek Yönetim Kurulu, Genel Müdürü ile santrallerin işletmesinden sorumlu müdür muavinidir.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu