KıbrısManşet

Elektrik kesintileri elektronik aletlerin bozulmasına sebep oluyor

Elektrik kesintileri nedeniyle bozulan elektronik ürünlerin KIB-TEK tarafından tazmin edildiği ortaya çıktı

Bugünlerde sıkça yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı elektriksizlikten öte elektronik aletlerinin bozulması noktasında huzursuz etmeye başladı.

Konuyla ilgili pek bilinmeyen bir bilgiyi Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) eski Asbaşkanı Yusuf Avcıoğlu, sosyal medya paylaşımıyla aktardı.

ARIZA TAMİR BEDELİ KIB-TEK’TEN TAZMİN EDİLEBİLİR

KIB-TEK/şebekeden kaynaklı bir hata ya da arızadan ötürü elektronik cihazlarınız zarar görürse ilgili cihazınızın tamir ücretinin tazminini KIB-TEK’ten talep edebiliyorsunuz.

Bu bilginin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Avcıoğlu, “KIBTEK’in ilgili Bölge Amirliğine bilgi vererek, hasarı kayıt altına aldırmadan tamir ettirmeyin, tamir ettirdiğinizde de yapılan işlem ve değişen parçaları faturalandırmayı sakın unutmayınız!” ifadelerini kullandı.

KIB-TEK eski Asbaşkanı Avcıoğlu’nun konuyla ilgili paylaşımı şu şekilde:

“Sosyal medyada konu hakkında çok sayıda şikayet gördüğüm için küçük bir bilgi vermenin faydalı olacağını düşündüm;

KIBTEK’den/Şebekeden kaynaklı bir hata/arızadan ötürü elektrikli/elektronik cihazlarınız zarar görürse, ilgili cihazınızın tamir ücretinin tazminini KIBTEK’den talep edebilirsiniz.

KIBTEK’in ilgili Bölge Amirliğine bilgi vererek, hasarı kayıt altına aldırmadan tamir ettirmeyin, tamir ettirdiğinizde de yapılan işlem ve değişen parçaları faturalandırmayı sakın unutmayınız!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu