KıbrısManşetSpor

Elis Sakallı ve Mustafa Erdura, bu kez İtalya’da podyuma çıkıyor

Sakallı ve Erdura, İtalya’nın Roma şehrinde 8 Ekim tarihinde gerçekleşecek Olimpia Amatör yarışmasına katılmak üzere bugün adadan ayrılacak.

ELİS VE MUSTAFA İTALYA’DA PODYUMA ÇIKACAK: Vücut Geliştirme ve Fitnes dalında birçok başarıya imza atmış sporcularımızdan Elis Sakallı ve Mustafa Erdura, bu kez İtalya’da podyuma çıkıyor. Sakallı ve Erdura, İtalya’nın Roma şehrinde 8 Ekim tarihinde gerçekleşecek Olimpia Amatör yarışmasına katılmak üzere bugün adadan ayrılacak.

 

ELİS BİKİNİ FİTNES’TE, MUSTAFA FİZİK’TE YARIŞACAK: Kadın Bikini Fitnes kategorisinde başarıdan başarıya koşan ve Temmuz ayında Portekiz’de katıldığı Olimpia Amatör yarışmasında KKTC’de bir ilki gerçekleştirip şampiyon olan Elis, 8 Ekim’de İtalya’da düzenlenecek olan Olimpia Amatör yarışmasında da şampiyon olup Pro Card almayı hedefliyor. Erkek Fizik kategorisinde Ağustos ayında Romanya’da katıldığı Olimpia Amatör yarışmasında 5.’lik elde eden Mustafa da aynı yarışmada bu kez şampiyonluk için podyuma çıkacak. Erdura, bu yarışın ardından 16 Ekim’de Macaristan’da Fitprade yarışına katılıp Pro Card almayı istiyor.

 

SAKALLI; “HEDEFİM ŞAMPİYONLUK VE PRO CARD”: Elis Sakallı’nın yarışma ile ilgili açıklaması: “Olimpia Amateur İtalya organizasyonuna yine tek başıma gidiyorum ve yarışmaya gitmeme destek sağlayan Coinalsat ve Alican Y.’ye teşekkür ediyorum. Bu yarışta hedefim şampiyon olup ülkede yeniden bir ilke imza atıp IFBB Pro Card’ı kazanmak. Bu sezonki üçüncü yarışmam olacak. Fiziksel ve mental olarak zor bir süreç ama yaptığım işi çok seviyorum. Bu yarışma için çok daha fazla odaklanıp daha çok çalıştım. Hayatımdan bir çok fedakarlık, mücadele ve cesaret göstererek yeniden yarışmaya hazırım.”

 

ERDURA; “MADDİ VE MANEVİ YIPRATICI BİR SÜREÇ”: Mustafa Erdura’nın yarışma ile ilgili açıklaması: “Öncelikle sponsorlarım İrmar Süpermarket (İrfan Göçen), Gürdağ Ltd. (Hasan Ersözlü) ve Car Park Oto Galeri’ye (Mehmet Yaba ve Özden Eminoğlu) teşekkür ederim. Devletin bizlere destek vermesi hem ülkemizin en iyi yerlerde tanıtılmasını sağlayacak hem de sporcularımızın motivasyonunu arttıracaktır. Maddi ve manevi olarak oldukça yıpratıcı olan bu süreci yalnız başınıza omuzlamak maalesef ülke şartlarında çok zor. Dilerim devletimiz spora ve sporcuya, gerekli ilgi ve desteği en kısa zamanda sağlar.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu