KıbrısManşetTürkiye

ELİS VE BEREN TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Dünyayı etkisi altına alarak yaklaşık bir yıldır devam eden Covid-19 pandemisi sürecinden dolayı artık her şey teknoloji üzerinden tasarlanmaya başladı

GIYNIK SPOR MANŞET

 

KÜÇÜK KIZLARIMIZ GURURLANDIRDI

Dünyayı etkisi altına alarak yaklaşık bir yıldır devam eden Covid-19 pandemisi sürecinden dolayı artık her şey teknoloji üzerinden tasarlanmaya başladı. Bunlardan birisi de Türkiye’de ilk kez düzenlenen Online Salsa Şampiyonası oldu. Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen bu özel organizasyonda ülkemiz adına küçük kızlar katagorisinde Akare Dans Okulu’ndan Elis Sermaye ve Beren Barlasoğlu da yarışarak 31 dansçı arasından 10 kişinin mücadele edeceği finallerde yarışmaya hak kazandılar.

TÜRKİYE FİNALLERİ 30-31 OCAK’TA:

Yarışmanın jüri üyeliğinde Türkiye’nin birçok ünlü dans uzmanları yanında, yabancı ülkelerden de dünya organizasyonlarında görev almış kişiler yer alıyor. Küçük kızlarımız finallere haftanın 5 günü olmak üzere günde 3 saatlik yoğun bir çalışma temposuyla hazırlanıyorlar. Elis ve Beren, Ahmet Arık, Uğur Demircioğlu, Tuğçe Doygunel ve Buğra Batuhan Siperoğlu nezaretinde hazırlıklarını sürdürürken Türkiye’nin şampiyon dansçısı Metehan Güneş de bu çalışmalara online olarak katkı koyuyor. Kızlarımız, 30 – 31 Ocak tarihlerinde, çekimleri önceden yapılmış koreografileri ile canlı olarak yayınlanacak yarışmada, finallerde boy gösterecek.

DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ PROVA:

Pandemi süresince dünyanın bir çok ülkesinde online olarak gerçekleştirilen etkinliklerin en önemlilerinden ve latin dansın merkezi olan Kolombiya’daki Dünya Latin Dans Şampiyonası organizasyonuna da katılacak olan kızlarımız için, Türkiye Şampiyonası finalleri çok iyi bir tecrübe olacak. Elis ve Beren şubat ayı ortasında gerçekleşecek olan dünya şampiyonasında da dereceye girebilmek için disiplinli ve azimli çalışmalarını sürdürüecekler. Elis Sermaye’nin daha önce canlı olarak katıldığı bu yarışma, ülkemiz adına çok önemli olacak.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu