GenelKıbrısManşetSpor

Elis, Yunanistan’da unvanı koruma peşinde

Latin dansta Solo Salsa Children, Carribien Solo Show ve Salsa Battle kategorilerinde başarıdan başarıya koşan ülkemizin yükselen değeri Elis Sermaye yeni bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor.

SON ŞAMPİYON UNVANIYLA BU AKŞAM FİNALE ÇIKIYOR

Latin dansta Solo Salsa Children, Carribien Solo Show ve Salsa Battle kategorilerinde başarıdan başarıya koşan ülkemizin yükselen değeri Elis Sermaye yeni bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor. Elis, Yunanistan’ın Loutraki kentinde bulunan Club Hotel Casino’da gerçekleşecek 11. Uluslararası Salsa Spring Festival’de hem şampiyonluk hem de bu unvanı koruma peşinde olacak. Pandemiden önce son olarak 2019 yılında yapılan organizasyonda Elis Sermaye kategorisinde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. 3 yıllık aranın ardından yeniden düzenlenecek olan organizasyona son şampiyon olarak çıkacak Elis, bu akşam saat 21.30’da 6 rakibine karşı finalde şampiyonluk için yarışacak. 11. Uluslararası Salsa Spring Festivali organizasyonunun sahipleri ve organizasyon direktörleri Nicos Koronakis ile Rena Mavrakaki, yarışma öncesinde Elis Sermaye ile birlikte objektiflere poz verdi.

YUNANİSTAN SONRASI POLONYA VE MEKSİKA HAZIRLIĞI

2022 yılına çok iyi bir başlangıç yapan Elis, 25 – 26 Şubat’ta online yapılan IDO Zagrep yarışmasında birincilik, 25 – 27 Mart’ta Bursa’da katıldığı Lozenge Dans Competition’da iki ikincilik, 9 – 10 Nisan’da Güney Kıbrıs’ta yapılan yarışmada bir üçüncülük ve bir birincilik, 15 – 17 Nisan’da Yunanistan Selanik kentinde yapılan uluslararası yarışmada ikincilik, 13-16 Mayıs’ta Antalya Kemer’de düzenlenen Kids On Move Festivali’nde birincilik elde etmişti. Yunanistan’da bu akşam bir kez daha şampiyonluk kovalaycak olan Elis, Yunanistan dönüşü yeni bir koreografi, yeni bir müzik ve yeni kostümler ile 28 Ekim’de Polonya Varşova’da yapılacak IDO dans organizasyonu ile ülkemizde geleneksel hale gelmiş Latin Dans Festivali ile ülkemizde ilk kez yapılması planlanan uluslararası bir dans organizasyonuna katılacak. Minik dansçı son olarak ise 5 – 11 Aralık 2022 tarihlerinde yine dünyanın danstaki en büyük organizasyonu olan ve dansın olimpiyatları olarak nitelendirilen, Meksika Cancun’da gerçekleştirilecek Euroson Latino World Salsa Championship’e hazırlanacak.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu